Om tvserie.dk

Hvad er egentlig meningen med tvserie.dk?

Vi elsker tv, og vi vil gerne dele vores gode og knap så gode oplevelser med dig, så du også kan blive inspireret til at se bedre tv. For der er ingen grund til at lade sig spise af med hvad end der bliver genudsendt for 3. gang. Du har mange muligheder for at se bedre tv.

På tvserie.dk vil vi både fortælle dig hvad der rør sig, hvilke tvserier du skal tjekke ud, og ikke mindst hvordan du kan komme til at se bedre tv, uden de helt store forhindringer. Uanset om det gælder om at finde den perfekte dvd-boks, adgang til amerikanske tv-hjemmesider eller en iTunes omvej, der åbner for sluserne til et tv El Dorado.

Hvis du har kommentarer er du mere end velkommen til at kommentere på vores artikler, eller sende os en generel kommentar. Det samme gælder hvis du har tips til tv som andre bør kende til, og som du synes vi bør se nærmere på.

Hvem er vi?

Jeppe Raahede Børsting – journalist
Journalist og redigerende på tvserie.dk
E-mail: jeppe(a)tvserie.dk

Tv favoritter:
The West Wing: Alt hvad Aaron Sorkin skriver er fremragende tv. Jeg har set alle syv sæsoner flere gange, og jeg graver serien frem igen med jævne mellemrum.
Arrested Development: Komedie der ikke tager sig selv for højtideligt er sjovt. Arrested Development fortæller både vanvittige historier og leger masser af meta-jokes undervejs. Mange afsnit er som en virtuel skattejagt efter referencer til alverdens popkultur.

Søren Stjerne Schmidt – journalist
Journalist og redigerende på tvserie.dk
E-mail: soren(a)tvserie.dk

Tv favoritter:
Band of Brothers: Ganske enkelt en fremragende mini-serie. Når Steven Spielberg og Tom Hanks ruller hele den amerikanske krigsmaskine frem, bliver der ikke sparet på noget. Et stykke fuldstændig fantastisk velproduceret verdenshistorie, der stadig er vedkommende den dag i dag. Har slidt den første DVD-boks op efter utallige gensyn.
Seinfeld: Ni sæsoner uden reelt indhold, der alligevel står som en af historiens største sitcom-succeser. Serien om de fire navlepillende narcissister skabte et kulturelt fænomen, der stadig er helt unikt – og vanvittigt underholdende!

Vi håber du får noget ud af at besøge os!

Klik for at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Ved du hvilken serie du skal se som den næste? Eller ser du bare de serier Tv2 og Viasat har bestemt for dig?

Her på tvserie.dk er vi vilde med gode serier, og vi vil gerne dele ud af glæden, så du også får fantastiske tv-oplevelser når du smider dig på sofaen!

Copyright © 2015 Tvserie.dk.