Nyheder

Criminal Minds: stjerne forlader serien

Criminal Minds: stjerne forlader serien

Krimiserien Criminal Minds mister en af seriens store stjerner efter den nuværende sæson, seriens syvende.

Paget Brewster, der i serien spiller Special Agent Emily Prentiss, har nemlig besluttet at sige stop, mens legen er god. Det bekræfter både hun selv og Thomas Gibson ifølge Deadline.com.

– Vi holder alle sammen utrolig meget af Paget og hendes karakter og vil savne hende rigtig meget, men jeg er helt sikker på, at hun kommer til at fortsætte sin succes i sine næste projekter, siger Thomas Gibson.

Paget Brewster har gennem længere tid søgt efter nye udfordringer, så det kommer ikke som det allerstørste chok, at hun nu forlader serien. Faktisk var hun på nippet til det allerede sidste sommer, hvor hun havde fået lov til at spille med i et pilotafsnit til NBC-komedien My Life As An Experiment. Havde serien fået tomlen op til en hel sæson, havde Brewster allerede fået grønt lys til at forlade sin rolle i CBS dramaet Criminal Minds.

Det skete som historien fortæller jo ikke og i stedet udnyttede CBS en klausul i Brewsters kontrakt til at forlænge med endnu et år og endnu en sæson på Criminal Minds – en sæson der nu snart er afsluttet. Til trods for at Criminal Minds endnu ikke er sikret en sæson mere, hvilket dog anses som en ren formalitet på baggrund af de fortsatte flotte seertal, har CBS angiveligt tidligere på vinteren forsøgt at forlænge Paget Brewsters kontrakt endnu engang, hvilket stjernen dog afslog.

I stedet forlader hun nu serien.

– Efter seks vidunderlige år som Emily Prentiss har jeg besluttet, at det nu er tid til at prøve noget nyt. Hvor meget jeg end kommer til at savne min Criminal Minds familie, så ser jeg lyst åp fremtiden og mine nye udfordringer og muligheder, siger Paget Brewster til Deadline.com.

Inden Paget Brewster kom med i Criminal Minds var hun blandt andet med i Venner, hvor hun spillede Joeys kæreste Kathy, som Chandler forelsker sig hovedkulds i.

I Criminal Minds kom Paget Brewster ind i seriens anden sæson tilbage i 2006, hvor Emily Prentiss afløste Lola Glaudinis karakter Elle Greenaway.

Hvad hendes næste projekt bliver, må fremtiden vise.

Klik for at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mere fra Nyheder

Ellie Kemper spiller Kimmy i Unbreakable Kimmy Schmidt (c) Netflix

Nu får 30 Rock bagmands nye Netflix-komedie premiere

Jeppe R. Børsting6. marts 2015
Det røde bryllup i Game of Thrones slog næsten hele Stark-slægten ihjel. (C) HBO

Se musikvideoen der gør grin med Game of Thrones forfatters myrderi

Jeppe R. Børsting5. marts 2015
Kevin Spacey som Frank Underwood i House of Cards (c)Netflix

Få overblikket over hvem Frank Underwood har røvrendt i House of Cards

Jeppe R. Børsting26. februar 2015
Kevin Spcey spiller stadig hovedhollen i House of Cards (c) Netflix

House of Cards sæson 3 begynder usædvanligt kedeligt

Jeppe R. Børsting26. februar 2015

Ved du hvilken serie du skal se som den næste? Eller ser du bare de serier Tv2 og Viasat har bestemt for dig?

Her på tvserie.dk er vi vilde med gode serier, og vi vil gerne dele ud af glæden, så du også får fantastiske tv-oplevelser når du smider dig på sofaen!

Copyright © 2015 Tvserie.dk.