Nyheder

Michael C Hall: Dexter ender nok ikke lykkeligt

Michael C Hall: Dexter ender nok ikke lykkeligt

Man skulle tro det var overflødigt at sige det om en tvserie med en seriemorder i hovedrollen, men noget tyder på at Dexter ikke ender i en lykkelig slutning.

Det siger i hvert fald seriens store stjerne, Michael C Hall, der spiller Dexter Morgan. Han ved endnu ikke hvordan serien vil ende, når det sandsynligvis er slut om to sæsoner, men han har svært ved at forestille sig at det bliver lykkeligt.

– Jeg tror ikke på en lykkelig slutning. Jeg tror spørgsmålet er, hvad der sker med ham (Dexter), siger Michael C Hall til Parade Magazine, og remser nogle mulige slutninger op:

– Får nogen ram på ham? Tager han livet af sig selv? Slipper han afsted med det hele? Selvom han skulle slippe afsted med det, så vil der være en masse konsekvenser for hans handlinger hidtil. Jeg kan ikke sige hvad den endelige dom over Dexter bliver, men hvad angår en lykkelig slutning, så tror jeg ikke på det.

På trods af de mange mord, mener Michael C Hall, at Dexter har holdt fast i en stor del af sin menneskelighed i løbet af seriens levetid.

– Jeg mener det er svært at argumentere for, at han er ude af stand til føle menneskelige følelser. Men hans evne til at inddele livet i specifikke kasser er nok hans mest veludviklede evne.

Dexter har overlevet i seks sæsoner, men serien bliver sandsynligvis aflivet efter sæson otte. Det er i hvert fald det folkene bag serien siger, efter den seneste aftale der er lavet med tvstationen Showtime, der har bundet sig til at vise serien i to år mere.

Klik for at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nyheder

Mere fra Nyheder

Ellie Kemper spiller Kimmy i Unbreakable Kimmy Schmidt (c) Netflix

Nu får 30 Rock bagmands nye Netflix-komedie premiere

Jeppe R. Børsting6. marts 2015
Det røde bryllup i Game of Thrones slog næsten hele Stark-slægten ihjel. (C) HBO

Se musikvideoen der gør grin med Game of Thrones forfatters myrderi

Jeppe R. Børsting5. marts 2015
Kevin Spacey som Frank Underwood i House of Cards (c)Netflix

Få overblikket over hvem Frank Underwood har røvrendt i House of Cards

Jeppe R. Børsting26. februar 2015
Kevin Spcey spiller stadig hovedhollen i House of Cards (c) Netflix

House of Cards sæson 3 begynder usædvanligt kedeligt

Jeppe R. Børsting26. februar 2015

Ved du hvilken serie du skal se som den næste? Eller ser du bare de serier Tv2 og Viasat har bestemt for dig?

Her på tvserie.dk er vi vilde med gode serier, og vi vil gerne dele ud af glæden, så du også får fantastiske tv-oplevelser når du smider dig på sofaen!

Copyright © 2015 Tvserie.dk.