Se helt nye afsnit af Bones på TV3 til december

Du vil nok også synes om...

6 svar

 1. Sigrid siger:

  Det kan ikke være TIRSDAG d. 3 dec, det er en lørdag nemlig. Hvis det er en tirsdag(som det er normalt) kan det være d. 29 nov eller 6 dec ;)

  • Jeppe siger:

   Hej Sigrid
   Du har helt ret. Bones-premieren ligger på en tirsdag, men det er den 6. december, og ikke den 3.

   /Jeppe
   tvserie.dk

 2. maria siger:

  Jeg så det tirsdag den 6 dec og tirsdagen efter og undre mig over det pludselig ikke var der kommer det igen eller er det flyttet til anden kanal som man gjorde med horton sagaen ?

 3. Maria siger:

  Hvordan kan det være at i kun sender 5 afsnit af bones sæson og dernæst skriver sæsonafsltning? Sæsonen er længere end det.hvornår sender i resten?

 4. Kassandra siger:

  Er enig med Maria. Hvordan kan det være I lige pludselig siger at Bones holder en lille pause, men at I i stedet sender NCIS?….

  • Jeppe siger:

   Hej Kassandra og Maria

   Jeg ved ikke om I er klar over det, men vi her på tvserie.dk har sådan set ikke noget at gøre med TV3 – vi skriver historier om tvserier fordi vi synes det er sjovt, spørgsmål om hvorfor TV3 sender NCIS eller hvorfor de giver Bones en pause, det har vi ikke noget som helst med at gøre.

   Mvh
   Jeppe, tvserie.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>