Nyheder

Se helt nye afsnit af Bones på TV3 til december

Se helt nye afsnit af Bones på TV3 til december

TV3 er klar med en tidlig julegave til danske Bones fans. For agent Booth og Dr. Brennan vender tilbage i den helt nye syvende sæson af Bones i begyndelsen af december. Det fortæller TV3s pressechef Søren Hedman til tvserie.dk.

Bones har lige taget hul på sæson7 i USA, men TV3 er ikke langt bagefter herhjemme. Du kan se det første afsnit af den nye Bones sæson 7, tirsdag den 6. december klokken 21.00.

I slutningen af sæson seks af Bones fandt de to hovedpersoner endelig sammen og i sæson syv skal vi så se hvordan det udvikler sig. Det første afsnit af Bones sæson syv fik i hvert fald pæne anmeldelser flere steder.

Men det er ikke kun friske afsnit af Bones der er i julegaverne fra TV3. Også NCIS og The Mentalist vender tilbage med friske afsnit, og så er der premiere på en af de bedre nye amerikanske serier, når TV3 begynder at vise Pan Am.

DiNozzo, Ziva, McGee, Gibbs og resten af NCIS holdet kan du se på nye eventyr første gang den 29. november klokken 20.00. Og så er der premiere på Pan Am dagen efter, den 30. november. Læs vores anmeldelse af Pan Ams første afsnit her.

Du må vente lidt længere på at se nye historier om Patrick Jane, der bruger sine evner til at hjælpe politiet med at løse mordgåder i The Mentalist. Det gør han fra 1. januar.

Vis kommentarer (6)

6 Comments

 1. Sigrid

  15. november 2011 at 16:51

  Det kan ikke være TIRSDAG d. 3 dec, det er en lørdag nemlig. Hvis det er en tirsdag(som det er normalt) kan det være d. 29 nov eller 6 dec ;)

  • Jeppe

   15. november 2011 at 18:36

   Hej Sigrid
   Du har helt ret. Bones-premieren ligger på en tirsdag, men det er den 6. december, og ikke den 3.

   /Jeppe
   tvserie.dk

 2. maria

  2. januar 2012 at 18:34

  Jeg så det tirsdag den 6 dec og tirsdagen efter og undre mig over det pludselig ikke var der kommer det igen eller er det flyttet til anden kanal som man gjorde med horton sagaen ?

 3. Maria

  17. januar 2012 at 18:15

  Hvordan kan det være at i kun sender 5 afsnit af bones sæson og dernæst skriver sæsonafsltning? Sæsonen er længere end det.hvornår sender i resten?

 4. Kassandra

  17. januar 2012 at 21:06

  Er enig med Maria. Hvordan kan det være I lige pludselig siger at Bones holder en lille pause, men at I i stedet sender NCIS?….

  • Jeppe

   23. januar 2012 at 21:45

   Hej Kassandra og Maria

   Jeg ved ikke om I er klar over det, men vi her på tvserie.dk har sådan set ikke noget at gøre med TV3 – vi skriver historier om tvserier fordi vi synes det er sjovt, spørgsmål om hvorfor TV3 sender NCIS eller hvorfor de giver Bones en pause, det har vi ikke noget som helst med at gøre.

   Mvh
   Jeppe, tvserie.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Nyheder

Mere fra Nyheder

Kevin Spacey som Frank Underwood i House of Cards (c)Netflix

Få overblikket over hvem Frank Underwood har røvrendt i House of Cards

Jeppe R. Børsting26. februar 2015
Kevin Spcey spiller stadig hovedhollen i House of Cards (c) Netflix

House of Cards sæson 3 begynder usædvanligt kedeligt

Jeppe R. Børsting26. februar 2015
Powers er eksklusivt til PlayStation Network brugere (c) Sony

Den nye politiserie Powers kan kun ses på Playstation

Jeppe R. Børsting25. februar 2015
Noah Wyle spiller hovedrommen som historieprofessoren Tom i Falling Skies

Falling Skies sæson 4 får premiere i dag

Jeppe R. Børsting5. februar 2015

Ved du hvilken serie du skal se som den næste? Eller ser du bare de serier Tv2 og Viasat har bestemt for dig?

Her på tvserie.dk er vi vilde med gode serier, og vi vil gerne dele ud af glæden, så du også får fantastiske tv-oplevelser når du smider dig på sofaen!

Copyright © 2015 Tvserie.dk.