Nyheder

Se traileren til den nye anti Sex And The City komedieserie

Se traileren til den nye anti Sex And The City komedieserie

Var det ikke noget, at leve i sus og dus i New York og bare give den som Carrie Bradshaw og veninderne i Sex And The City?

Jo, synes pigerne, der er omdrejningspunktet i den nye komedie Girls i hvert fald.

Girls handler er en gruppe af piger, der voksede op med Sex And The City på tv, og som nu selv er rejst til New York for at gå i Carrie Bradshaws fodspor. Men det viser sig bare, at det slet ikke bare handler om dyre skoindkøb og hotte restauranter, når man skal klare sig selv i storby-junglen. Derfor er serien blevet kaldt en slags anti-Sex And The City komedie, og den kommer fra en af tidens mest succesfulde komedie-bagmænd.

Judd Apatow slog for alvor igennem som manden bag filmene Anchorman med Will Ferrell og The 40 Year Old Virgin med Steve Carell. Men før den stod på biografhit, gjorde Apatow sig også inden for tv. Dog uden specielt stor kommerciel succes.

Serierne Undeclared og Freaks And Geeks er begge meget seværdige, men ingen af dem holdt en hel sæson, før de blev pillet af programmet igen.

Nu er Judd Apatow klar til at give TV en chance mere, og det sker altså med serien Girls.

Hovedpersonen i Girls er pigen Hannah, der bor i New York, og som lige har mistet den økonomiske hjælp hun får fra sine forældre. Ud fra hendes egne beregninger har hun råd til at bo i byen i endnu 3½ dage. Måske 7 hvis hun dropper at spise frokost. Hannahs kæreste behandler hende tilmed som sexdukke mere end en kæreste, så det er småt med lyspunkterne – i hvert fald umiddelbart.

Det er tvstationen HBO, som i øvrigt også sendte Sex And The City, der viser Girls. Tvstationen kalder serien et humoristisk kig ind i de assorterede ydmygelser og triumfer en gruppe af piger i de tidligere 20’ere løber ind i.

Hovedrollen som Hannah bliver spillet af Lena Dunham, der også både instruerer og skriver serien. Judd Apatow er producer og har været med til at udvikle serien. Girls får premiere den 15. april.

Se traileren for den nye HBO komedie Girls lige her:

 

Klik for at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mere fra Nyheder

Ellie Kemper spiller Kimmy i Unbreakable Kimmy Schmidt (c) Netflix

Nu får 30 Rock bagmands nye Netflix-komedie premiere

Jeppe R. Børsting6. marts 2015
Det røde bryllup i Game of Thrones slog næsten hele Stark-slægten ihjel. (C) HBO

Se musikvideoen der gør grin med Game of Thrones forfatters myrderi

Jeppe R. Børsting5. marts 2015
Kevin Spacey som Frank Underwood i House of Cards (c)Netflix

Få overblikket over hvem Frank Underwood har røvrendt i House of Cards

Jeppe R. Børsting26. februar 2015
Kevin Spcey spiller stadig hovedhollen i House of Cards (c) Netflix

House of Cards sæson 3 begynder usædvanligt kedeligt

Jeppe R. Børsting26. februar 2015

Ved du hvilken serie du skal se som den næste? Eller ser du bare de serier Tv2 og Viasat har bestemt for dig?

Her på tvserie.dk er vi vilde med gode serier, og vi vil gerne dele ud af glæden, så du også får fantastiske tv-oplevelser når du smider dig på sofaen!

Copyright © 2015 Tvserie.dk.