Skal Booth og Brennan flytte sammen i Bones sæson 7?

You may also like...

5 Responses

 1. Louise siger:

  Hej

  Jeg missede afsnit 21+22 i sæson 6 (pga. ferie)
  Jeg fandt så ud af i afsnit 23, at de to afsnit var rimelig vigtige, men men men…
  Jeg kan simpelthen ikke finde de to afsnit med DANSKE undertekster nogen steder – ved du evt. hvor de kan ses henne med danske undertekster (gider ikke se dem med engelske undertekster eller ingen i det hele taget – det er simpelthen for besværligt, og så kan jeg heller ikke følge lige så meget med, som hvis det var med danske undertekster) ???

  Mvh. Louise

  • Jeppe siger:

   Hej Louise
   Jeg tror ikke du kan være så heldig at finde dem med DK tekster før DVD’en af sæson 6 kommer (det mener jeg først sker i begyndelsen af november) eller hvis du kan fange de rigtige afsnit på TV3. Det kan være svært lige at fange de to afsnit du gerne vil se, men på TV3 sender de to afsnit fra sæson 6 alle hverdage – et om formiddagen og et sidst på eftermiddagen – det kan være du kan være heldig der?

   /Jeppe

 2. maria siger:

  Men hvornår sender tv3 den nye sæson – kan se de begynder i usa den 3.nov men der står intet på tv3s hjemmeside :-( :-(

  • Sigrid siger:

   de siger TIRSDAG d. 3. dec. men det kan ikke lade sig gøre…. det er nemlig en lørdag. tror jeg kontakter tv3 for at høre nærmere!!!

 3. Emma Jensen siger:

  Hvornår kommer Bones 7 herhjemme og er det stadigt på TV3?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>