Connect with us

Om tvserie.dk

Hvad er meningen med tvserie.dk?

Vi elsker tv, og vi vil gerne dele vores gode og knap så gode oplevelser med dig, så du også kan blive inspireret til at se bedre tv. For der er ingen grund til at lade sig spise af med hvad end der bliver genudsendt for 3. gang. Du har mange muligheder for at se bedre tv.

På tvserie.dk vil vi både fortælle dig hvad der rør sig, hvilke tv-serier du skal tjekke ud, og ikke mindst hvordan du kan komme til at se bedre tv, uden de helt store forhindringer. Uanset om det gælder om at finde den perfekte dvd-boks, adgang til amerikanske tv-hjemmesider eller en iTunes omvej, der åbner for sluserne til et tv El Dorado.

Hvis du har kommentarer er du mere end velkommen til at kommentere på vores artikler, eller sende os en generel kommentar. Det samme gælder hvis du har tips til tv som andre bør kende til, og som du synes vi bør se nærmere på.

Jeppe Raahede Børsting – journalist
Journalist og redigerende på tvserie.dk
E-mail: jeppe(a)tvserie.dk

Tv favoritter:
The West Wing: Alt hvad Aaron Sorkin skriver er fremragende tv. Jeg har set alle syv sæsoners 156 afsnit af The West Wing. Endda flere gange. Og jeg graver serien frem igen med jævne mellemrum.

Arrested Development: Arrested Development fortæller både vanvittige historier og leger med masser af meta-jokes undervejs. Mange afsnit er som en virtuel skattejagt efter referencer til alverdens popkultur.

Søren Stjerne Schmidt – journalist
Journalist og redigerende på tvserie.dk
E-mail: soren(a)tvserie.dk

Tv favoritter:
Band of Brothers: Ganske enkelt en fremragende mini-serie. Når Steven Spielberg og Tom Hanks ruller hele den amerikanske krigsmaskine frem, bliver der ikke sparet på noget. Et stykke fuldstændig fantastisk velproduceret verdenshistorie, der stadig er vedkommende den dag i dag. Har slidt den første DVD-boks op efter utallige gensyn.

Seinfeld: Ni sæsoner uden reelt indhold, der alligevel står som en af historiens største sitcom-succeser. Serien om de fire navlepillende narcissister skabte et kulturelt fænomen, der stadig er helt unikt – og vanvittigt underholdende!

1 Comment

1 Comment

 1. Mictona

  10/07/2015 at 1:55

  hej jeg søger en serie som blev startet på af DR engang sidst i1970erne eller i starten 1980erne. det var en amerikansk serie om en politimand som jeg tror hed Tom tror også det var seriens navn men er ikke sikker
  jeg ved den handlede om at ham Tom blev tvunget til at hjælpe med at lave et større røveri af nogle bad boys men serien stoppede efter første afsnit det var noget med at måden røveriet var lavet på lignede for meget virkeligheden var nok bange for at det ville blive kopieret
  ved ikke om det er nok til at der er nogen der kan finde den den så meget lovende ud og ville gerne have set den
  jeg var ikke så gammel den gang og der var heller så stort et udvalg håber på hjælp og på forhånd mange tusind tak for hjælpen i har en fantastisk side her

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply