Forbind med tvserie.dk

Tips & Tricks

Sådan får du amerikansk Netflix

Få adgang til den store Netflix-pakke fra 3-5 dollars og skift mellem de mange Netflix regioner efter behov. Her er guiden til hvordan du gør!

Udgivet for

den

Netflix giver adgang til masser af gode serier, og der kommer hele tiden flere til. Men i udlandet, og specielt i USA, er indholdsbuffeten lidt større end herhjemme. Det skyldes de rettigheder, som Netflix har i de forskellige lande. Det kan for eksempel betyde, at The West Wing er tilgængelig i USA, men ikke i Danmark.

Men du kan godt få adgang til den amerikanske udgave af Netflix. Det er ikke særlig dyrt og det er faktisk heller ikke så bøvlet igen. Det kræver sådan set bare, at du køber et abonnement på en tjeneste, der kan ændre din computers (eller iPad, smarte tv eller hvor du nu engang ser dine serier) ip-adresse. Du kan bruge den Netflix-konto du allerede har, så du skal ikke gøre andet end at logge ind i Netflix som du plejer, når den tekniske del er klaret.

Hvordan ved Netflix hvilket indhold du må se?

En ip-adresse er din computers ’telefonnummer’ på nettet. Når du går på nettet får din enhed et unikt nummer og for langt de fleste af os, er det nummer bestemt af vores internetudbydere. Netflix kan se på det nummer din computer får tildelt, hvor din computer befinder sig, og så får du adgang til den udgave af Netflix, der passer til – for eksempel dansk Netflix i Danmark og amerikansk Netflix i USA.

Hvad skal jeg gøre for at se amerikansk Netflix?

Hvis du vil have adgang til amerikansk Netflix, skal du have en ny ip-adresse. Det får du ved at købe dig til en service, der kan lave den om.

Helt kort skal der ske det, at du køber abonnement på en service som Unblock-US, Unlocator eller noget lignende. De tjenester giver dig så en ny ip-adresse, så Netflix tror din computer står et andet sted end den gør, og så får du adgang til det amerikanske Netflix katalog. De forskellige tjenester har masser af guides, der hjælper dig med at sætte en ny ip-adresse op når du har købt abonnement hos dem.

Hvor svært er det at få amerikansk Netflix i Danmark?

Det kræver kun, at du har mod på at ændre nogle enkelte indstillinger på din computer, ipad, smartphone eller hvad du nu bruger til at se serier. Når først du har købt abonnementet der kan give dig en ny ip-adresse, skal du logge ind i Netflix ganske som du plejer, så har du automatisk adgang til nyt indhold.

Guide til at få amerikansk Netflix

 1. Begynd med at vælge en service, der kan lave din ip-adresse om.Du kan for eksempel vælge StrongDNS, Unlocator, Unblock-Us eller en helt fjerde service. Fælles for dem er at de koster 3-5 amerikanske dollars pr måned for at lave din ip om.  Her i eksemplet bruger vi Unlocator, men det kunne ligeså godt være en af de andre tjenester. Ulocator er også blandt de dyrere muligheder.
 2. Når du har oprettet en konto hos Unlocator, skal de kende din gamle ip-adresse. Den oplysning får de typisk, når du logger ind i dit Unlocator kontrolpanel fra din computer første gang. Så er din gamle ip registeret, og så ved Unlocator at de skal lavetrafik fra din gamle ip om.
 3. I dit Unlocator kontrolpanel, kan du vælge hvilken udgave af Netflix, du vil have adgang til. Her skal du så vælge den amerikanske, hvis det er det katalog du helst vil have adgang til.
  1. Du kan skifte regioner som du vil, hvis du nu i en periode vil have adgangen til Netflix i Canada eller Holland.
   unlocator_netflix
 4. På din computer (eller i din ipad, smartphone og lign) skal du nu tilføje nogle faste DNS adresser under netværksindstillinger. Guiden til at ændre DNS indstillinger afhænger af hvilken enhed du bruger. Men du skal lave om i indstillingerne på ALLE de enheder, der skal have adgang til amerikansk Netflix.
  1. Alternativt kan du lave om i indstillingerne på din router (den lille kasse med antennerne, der laver dit trådløse netværk) og så vil alle enheder der forbinder til det trådløse netværk, automatisk få lavet om i sin ip.
   unlocator_dns
 5. Når du har indtastet de nye DNS indstillinger, skal du muligvis genstarte din enhed, eller i det mindste slå internetforbindelsen fra og til igen, så du er sikker på de nye indstillinger slår igennem.
 6. Nu har du adgang til amerikansk Netflix!

Nyheder

Gratis tvserie: Se episoder af Drew Careys komedieshow online

Se en stak afsnit af Drew Careys komedie-show Improv-a-ganza helt gratis online – også selvom du sidder i lille Danmark

Udgivet for

den

Det er ikke altid så nemt at få lov at se med på de nye amerikanske tvserier når man sidder i lille Danmark. Men Drew Careys Improv-a-ganza er heldigvis en undtagelse.

I 1990’erne havde komikeren Drew Carey sit eget komedieshow, hvor han, og en flok dygtige komikere, improviserede sange, sketches og meget mere. Det program hed Who’s Line Is It Anyway, og det var et studie i hurtige hoveder, der på øjeblikke kunne komme på indviklede og meget sjove finurligheder. Serien løb over skærmen samtidig med dele af Drew Careys sitcom, The Drew Carey Show.

Who’s Line Is It Anyway er for længst fortid, men heldigvis har Drew Carey, der nu også er vært på quizprogrammet The Price Is Right, fået lov at lave en ny serie, der ligner den gamle. Den nye serie hedder Drew Careys Improv-a-ganza, og den er der mulighed for at se online – også fra Danmark.

Drew Careys Improv-a-ganza er indspillet foran et live publikum i Las Vegas, men ligner ellers meget forgængeren, Whos’e Line Is It Anyway. Mange af de samme komikere er med, for eksempel: Ryan Stiles, som også spiller med i en birolle i Two And A Half Men. Den knivskarpe Colin Mochrie, der er bedst kendt fra Whose Line Is It Anyway, og Wayne Brady, der slog i gennem i Who’s Line Is It Anyway, men senest har været med i How I Met Your Mother, hvor han spillede Barney Stinsons bror.

I skrivende stund er der 17 af de i alt 40 fulde afsnit til rådighed online, sammen med en mængde klips og en stak eksklusive web-bidder. Serien bliver sendt på den amerikanske kabel-tv kanal The Gameshow Network, og du kan se Drew Cares Improv-a-ganza lige her – eller se en smagsprøve på løjerne herunder, hvor Charlie Sheen er gæstestjerne i slutningen af afsnittet – så er der bare tilbage at klikke og grine!

 

Continue Reading

Tips & Tricks

Guide: Få adgang til amerikansk Netflix og tv-serier med VPN

Få adgang til de amerikanske tv-serier og amerikansk Netflix med en VPN forbindelse – så får du hurtigt de nyeste afsnit af din favoritserie

Udgivet for

den

Føler du dig snydt for de nyeste og bedste tv-serier, som amerikanerne sprøjter ud, men som ingen danske tv-stationer kan tage sig sammen til at fylde i programguiden? Så får du her en nem guide til et ta-selv bord af gode tv-oplevelser.

For ligeså skarpe som amerikanerne er til at lave tvserier, ligeså sløve er de danske tv-stationer til at få dem på programmet. Masser af serier når aldrig vores fladskærme, og de få der gør, er enten flere sæsoner gamle eller helt aflivet af deres amerikanske producenter, inden de får debut på vores breddegrader. Men du kan, via din computer, få adgang til en masse amerikansk indhold. Og hvis du sætter computeren til din tv, så er stuealteret proppet med muligheder.

Gør det selv og få større amerikansk Netflix udvalg

Hvad kan man selv gøre? De amerikanske tv-stationer vil gerne score kassen på at sælge deres programmer til Europa, så derfor er der lukket for video-on-demand når ens computer står udenfor de magiske 50 stater. Det er der råd for. Endda nogle lovlige nogle af slagsen. For du kan få direkte adgang til de nyeste afsnit af NCIS, eller The Simpsons. En måde at få det på, er med en Virtual Private Network-forbindelse også kaldet VPN.

VPN sparker gang i underholdningen

Rolig nu – det er ikke kompliceret. En VPN forbindelse er sådan set bare en computer-tunnel, der kan få det til at se ud som om din computer står i Atlanta, selvom den måske nok står i Aalborg. Kort fortalt, så sørger en VPN-forbindelse for at din internettrafik først bliver sendt til en server i USA, og så derfra videre til den hjemmeside du gerne vil se video på. På den måde ser det ud som om din computer er i det land, som en video-tjenester er kunstigt begrænset til.

Det eneste du skal bruge er en VPN-udbyder, altså et firma der har nogle servere i USA som du kan få lov til at lave tunnel igennem, når du gerne vil se video på amerikanske websites.

Gratis VPN duer ikke til udenlandsk Netflix

Sådan en tjeneste ikke gratis. Eller rettere; én der kan bruges til noget er ikke gratis. Der findes gratis tilbud på nettet, men fordi din internet-trafik skal igennem nogle servere, vil din internethastighed blive sat ned. Og på de gratis-tilbud ofte så meget ned, at afspilning af video er umulig. En betalingsløsning skal du regne med at give op til 50 kroner om måneden for – og der er masser af VPN-tjenester du kan vælge mellem.

DR’s gadget-program So Ein Ding har lavet et program om de amerikanske tv-tjenester hvor værten Nikolaj Sonne også nævner muligheden for at bruge VPN til at få adgang til udenlandske tv-serier.
Opdatering: DR har fjernet afsnittet af So Ein Ding

Hvornår skal du bruge VPN?

VPN-tjenesterne har det til fælles, at du som oftest køber et løbende abonnement eller adgang i en kortere periode. Så skal du enten ændre en indstilling i din computers internetopsætning eller også følger der et lille program med som du installerer på den eller de computere, du vil bruge til at besøge de amerikanske tv-hjemmesider. Når du passer netbanken eller ser video på DR.dk, så kan du slukke for VPN-forbindelsen og gøre som du plejer. Men når du så vil se tv, så tænder du bare for VPN-forbindelsen, og vupti – så er der pludselig fri adgang til et orgie af videofiler som du ellers er forhindret i at se.

Hvem skal man vælge?

Der er de samme usikkerheder ved at vælge en VPN udbyder som alle andre steder hvor du svinger betalingskortet online. Du kan google dig frem til forskellige udbydere – der er masser af dem.

Nogle af de mere kendte VPN udbydere (men ikke nødvendigvis anbefalede) er:

 • StrongVPN – En stor udbyder med priser fra 7 dollars pr måned.
 • HideMyAss.com – Du skal betale omkring 11-12 dollars pr måned.
 • ibVPN – priser fra 5 dollars pr måned.

Du skal være opmærksom på, at nogle af de steder du vil se udenladske serier kan have blokeret en VPN-udbyders servere. Det vil altså sige, at du ikke kan se serierne selvom du bruger VPN. Det er svært at vide om den tjeneste du vælger er begrænset, men du kan altså risikere at du ikke kan få adgang til det du gerne vil, selvom du har køber en VPN-forbindelse. Derfor bør du teste en service inden du betaler for den.

Det kan anbefales at gå efter en udbyder, der vil lade dig betale med PayPal eller måske Google Checkout, for at beskytte dig så meget som muligt. Men fælles for dem er, at de stiller en genvej til rådighed for dig, som du kan bruge  til at maskere hvor du faktisk sidder og bruger video-tjenesten.

Opsætningen kan variere, nogle udbydere vil bede dig om at ændre nogle ting i din internet-opsætning, andre giver dig et lille program du skal installere, og når du åbner det kan du vælge hvor du vil have det til at se ud som om din computer står, og så kan du efter 10 sekunder surfe i tv-serier.

Continue Reading

Populært