Connect with us

Anbefalinger

Her er de bedste (aktuelle!) serier på HBO Nordic

Published

on

Bedste serier på HBO: Billions
(C) HBO
Brug ← → (pile) til at bladre

Bedste serier på HBO: The Walking Dead

Rick vågner på hospitalet i den lille sydstatsby, hvor han er politichef. Han er groggy, men der kommer ingen sygeplejerske, når han ringer med klokken.Bedste serier på HBO: The Walking Dead

Forvirret og forbavset stavrer han ud gennem dørene i et helt forladt hospital, der ligner en forladt slagmark.

For det er præcis hvad det er.

Mens Rick har ligget i koma, er hans by, stat og land blevet overrendt af zombier, eller ‘walkers’, som de bliver kaldt.

Rick aner ikke, hvor længe han har ligget på hospitalet. Han aner ikke, hvor hans kone, søn eller venner er. Han aner ikke, hvordan verden er blevet vendt på hovedet. Men han finder ret snart ud af, at det er med livet som indsats, når man bevæger sig i den.

Alligevel går han på jagt efter familie og kendte ansigter og nyt håb.

Andrew Lincoln spiller den fødte leder Rick Grimes, Jon Bernthal (Daredevil, The Punisher) er hans gamle politi-partner, Sarah Wayne Callies (Prison Break) er hans kone og de er alle sammen på flugt fra den visse død, i en flot, dystopisk og voldelig verden.

The Walking Dead er jo ikke nogen ny serie, men det er en af de seneste fem års allermest succesfulde.

I hvert af seriens første fem leveår, satte premiere og sæsonfinalerne seerrekord på amerikansk kabel-tv. Nu er anmelderne begyndt at knirke lidt, men i de første fem sæsoner, som også er dem du kan se på HBO lige nu, er der fuld fart på.

Første sæson er kun seks (fremragende) stemningsfulde, afsnit lang, så den er, i hvert fald, værd at sluge som en appetitvækker.

Der er fem sæsoner af The Walking dead på HBO Nordic.

Brug ← → (pile) til at bladre

Populært