Her er de bedste (aktuelle!) serier på HBO Nordic

Bedste serier på HBO: Veep

Måske er det lige nu vigtigere end nogensinde, at lave sjov med politik og politikere. Nok særligt i USA.

Det gør Veep lige præcis, og har gjort det længe før der var nogen, der kunne se Donald Trump sætte sig i verdens mest magtfulde stol.Bedste serier på HBO: Veep

Julia Louis-Dreyfus spiller Selina Meyer, der stiller op som præsidentkandidat, men som lander på et sidespor som vicepræsident, for ham, der ender med at vinde valget.

Det viser sig, at vicepræsident-embedet er langt ude på sidelinjen i forhold til at få indflydelse og blive set i medierne. Så sammen med sit hold af kun delvist kompetente rådgivere og oppassere, gør hun det hun kan for at sætte sig selv i centrum for alle de begivenheder hun kan. Med svært skiftende held.

Veep er lavet af Armando Iannucci og er en amerikanisering, af den britiske serie The Thick of it. Iannucci har også lavet filmen The Loop, der er i samme stil og helt lige så underholdende som Veep.

Veep flyder over med jokes og satire, der gør den til en af de allerbedste komedieserier du kan finde. Den har været nomineret til Emmy-prisen for bedste komedie fem år i træk, og har vundet de sidste to år.

Og du behøver ikke være interesseret i politik for at følge med.

For faktisk handler Veep ikke ret meget om politik. Den handler til gengæld rigtig meget om dem, der bruger politik til at blive rige, populære og berømte. Uden at være specielt interesserede i at gøre et godt stykke arbejde, for alle dem der har stemt på dem. Lyder det som nogen du kan komme i tanke om?

Du kan se fem sæsoner af Veep på HBO Nordic.

Der er lukket for kommentarer.