Her er de bedste (aktuelle!) serier på HBO Nordic

Bedste serier på HBO: The Magicians

De to barndomsvenner Quentin og Julia brugte hele barndommen på at lede efter magi.Bedste serier på HBO: The Magicians

Men det blev aldrig til mere end korttricks og en drøm om engang at rejse ind i den Narnia-lignende verden Fillory, som de læser om i børnebøger.

Nu er de i tyverne, og magien er langt væk. Julia kaster sig over studierne på universitetet, mens Quentin ikke helt har kunne få livet til at gå op, og måtte slå vejen forbi en anstalt for at trylle de værste neuroser væk.

Skæbnen bringer dem sammen igen, da de ad mystiske omveje, begge havner til en optagelsesprøve på det særprægede universitet Brakebills. En skole, der ikke underviser i de traditionelle fag.

På den ene side er The Magicians et forsøg på at vise hvordan vores verden ville se ud, hvis magi var virkeligt, og en forklaring på mange af de ting vi ikke rigtig forstår. På den anden side er det en mørk og grusom fortælling om mord, voldtægt, sindssyge og monstrene under sengen.

I de afsnit hvor The Magicians har held til at blande de to dele rigtigt er det et ret fornøjeligt og interessant univers, men i de perioder hvor doseringen er ujævn, bliver serien det også.

Jason Ralph spiller Quentin og Stella Maeve er veninden Julia, der på hver deres måde får øjnene op for, at den magi de altid har ledt efter, selv fandt dem da de holdt op med at kigge efter den. The Magicians er baseret på Lev Grossmans storsælgende bogserie af samme navn.

Du kan se to sæsoner af The Magicians på HBO Nordic.

Der er lukket for kommentarer.