Fem fremragende Netflix serier du kan kaste dig over i ferien

Skal du bruge lidt inspiration til hvilke serier du skal kaste dig over i påskeferien? Så får du her fem bud, på Netflix serier, der er lige til at gå til.

Suits: Advokater, penge og frisk dialog

Superadvokaten Harvey tager den unge Mike under sine vinger i Suits

Sæsoner på Netlifx: 5

Mike er begavet. Han kan huske alt hvad han læser og burde nok arbejde for NASA eller Google. Men han har slået en skævert, og nu står han på et hotel med en hel mappe fuld af stoffer, som  han skal aflevere inden politiet fanger ham. For at gemme sig snyder han sig ind i en suite, hvor et af New Yorks fornemme advokatfirmaer holder jobsamtaler.

Sådan en samtale kan man naturligvis sagtens spille smart i, hvis man allerede har læst lovbøgerne og kan dem udenad – ligesom Mike. Og så går turen ellers ind i mellem dyre jakkesæt, hjørnekontorer i glas og berømte klienter.

Suits handler både om de store sager man skal håndtere som topadvokat i New York, men også om at forløse sit potentiale, selvom man måske ikke altid træffer den rigtige beslutning. Suits er en dramedy, så selvom emnerne bliver tunge undervejs, så er det ikke svært at hænge på. Og det er særdeles underholdende at se unge Mike forsøge at få succes som advokat, mens han skal holde det hemmeligt, at han slet ikke er advokat.

Der er lukket for kommentarer.