Fem fremragende Netflix serier du kan kaste dig over i ferien

Skal du bruge lidt inspiration til hvilke serier du skal kaste dig over i påskeferien? Så får du her fem bud, på Netflix serier, der er lige til at gå til.

Freeks And Geeks: Det er svært at være ung – men også sjovt

Sæsoner på Netflix: 1 (Der er kun lavet den ene)

Freaks and Geeks er sjov. Der er ikke mange andre serier, der har fanget glæden ved at være teenager helt så godt, som Freak And Geeks. For det første, er musikken i serien fremragende, lige fra Janice Joplin, Cheap Trick og til The Who. Tøjet er glædeligt gensyn med 1980’erne, hvor der var denim alle steder.Og så er gæstestjernerne fremragende.

For eksempel dukker både Shia LeBoeuf, Rashida Jones, Ben Stiller og Jason Schwartzman alle sammen op i løbet af seriens eneste sæson.

Lindsay er stjernestuderende på den lokale high school, men hun får øjnene op for både nye venner og for nogle andre prioriteter end karaktererne i løbet af Freaks And Geeks. På den måde begynder nørderne og udskuddene pludselig at færdes i de samme cirkler.

Den store oplevelse i Freaks and Geeks er portionen af unge skuespillere, der spiller de gennemgående roller, i to grupper af teenagere i high-school, der prøver at navigere i de sociale konventioner. For flere håndfulde af stjerner du kender i dag, fik deres gennembrud i Freaks and Geeks. James Franco, Linda Cardellini, Jason Segel, Martin Starr og Seth Rogen er alle sammen med. Siger navnene dig ikke lige noget? Det gør ansigterne, når du ser dem.

Der er lukket for kommentarer.