Fem fremragende Netflix serier du kan kaste dig over i ferien

Skal du bruge lidt inspiration til hvilke serier du skal kaste dig over i påskeferien? Så får du her fem bud, på Netflix serier, der er lige til at gå til.

The Crown: Man kan godt være for ung til at få ansvaret for en hel nation

Sæsoner på Netflix: 1 (Der er kun den ene endnu)

Elizabeths far er syg. Han hoster i hvert fald meget blod op, men det anser han ikke som grund til at stoppe med at ryge. Men han siger det går fint, så derfor tager hun til Australien med sin nye familie. Men Elizabeths far er den engelske Kong George den sjette. Så da han dør bliver hun kaldt hjem for at bære kronen, og hele det britiske kongerige, på sine unge skuldre.

The Crown er en biografisk serie over den engelske dronning Elizabeths liv. Der er planlagt seks sæsoner af serien, men det er kun den første der er udkommet. Og selvom det kan lyde tørt, så er det både dramatiseret på en dragende måde og så er den historiske værdi også godt formidlet. Netflix har også hældt rekordmange penge i produktionen, Derfor er The Crown værd at dykke ned i, hvis du er til historiske dramaer. Du finder dem nok ikke mere aktuelle end The Crown.

Vil du se flere bud på Netflix serier du skal se? Find fem serier mere her

Der er lukket for kommentarer.