Forbind med tvserie.dk
Superadvokaten Harvey tager den unge Mike under sine vinger i Suits Superadvokaten Harvey tager den unge Mike under sine vinger i Suits

Anbefalinger

Tvserie anbefaler advokatserien Suits

Lær Mike Ross og Harvey Spector at kende – så er du færdig med at kede dig. – i hvert indtil du har pløjet dig gennem alle 24 afsnit!

Udgivet for

den

Suits handler om den unge New Yorker Mike Ross, der aldrig rigtig har levet op til sit potentiale. Han kan huske alt hvad han nogensinde har læst, men en kombination af pot, dårlige venner og uheldigt familieliv, har betydet at han aldrig fik taget en college-uddannelse. Nu tjener han til huslejen ved at tage unge studerendes skriftlige tests for dem, og han er på nippet til at opgradere sin småkriminelle status til narkokurer.

I det store advokatfirma Pearson Hardman hyrer man kun unge advokater fra Harvard Law School. Kun det bedste og de klogeste er gode nok. Men firmaets superadvokat Harvey Spector er træt at de samme strømlinede advokatspirer. Han leder efter en ny rekrut, der har noget andet end bare book-smarts.

Da Mike fornemmer at han er på vej til at levere en kuffert fuld af pot til en undercover politimand, stikker han af og lander under flugten på det kontor, hvor Harvey interviewer unge Harvard-uddannede advokater. For at gemme sig for politiet tager Mike pladsen fra en af de unge rekrutter, der ikke er mødt op til sit interview. Og det viser sig hurtigt, at Harvey Spector er lige så imponeret af Mikes evner som levende leksikon, som de fleste andre. Så Mike får chancen for at gøre en forskel hos Pearson Hardman og ser sin chance for at få noget ud af livet. Hvis han altså bare kan holde skjult, at han ikke er advokat – og da slet ikke har gået på Harvard.

Hvorfor se Suits?

Suits er en dejlig blanding af advokat-sager, der skal løses og så de personlige forhold imellem dem, der arbejder på advokatkontoret hos Pearson Hardman. Persones udvikling er drivkraften i serien sammen med Harvey Spector og Mike Ross’ forsøg på holde på hemmelighederne, for at få lov at blive hos det store advokatfirma.

Stilen i Suits er elegant, med personer som måske nok er klogere end gennemsnittet, men langt fra perfekte. Der er good guys og bad guys. Der er faldgruber i både sagerne, der skal håndteres og i livet på kontoret. Og så er der en god portion humor blandet ind i det hele. Specielt Louis Litt, der er kontorets hårde nyser, bliver genstand for en del grin og sjove episoder. Og så er musikken i serien et fremragende prik over i’et.

Hvor kan du se Suits?

Der er lavet to sæsoner af Suits, som bliver vist på den amerikanske kabel-kanal USA Network. I alt findes der 22 afsnit.

Herhjemme har TV3 en overgang vist Suits meget tidligt om morgenen, og TV3 Puls viste i foråret seriens første sæson, men lige nu er den ikke at finde nogen steder på danske tv kanaler. Så du må ty til DVD for at få dig et fix. Suits kan fås på DVD for eksempel cdon.dk der har den første sæson,  eller hos amazon.co.uk.

Hvem skal se Suits: Hvis du er glad for let tilgængelige serier, der bruger lige så meget tid på personerne udvikling, som på de sager og opgaver, der lige skal løses i løbet af en lille time, så er Suits noget for dig.

Suits byder på et gensyn med skuespillerinden Gina Torres, som du kan huske hvis du er fan af Joss Whedons sci-fi serie Firefly. Og så er der tale om et mindre gennembrud til både Patrick J. Adams som Mike Ross og Gabriel Macht som den über cool Harvey Spector.

Tvserie anbefaler: Vi ser masser af tv og vil gerne anbefale dig nye serier som du kan tage hul på, hvis du mangler et skud kvalitets-tv.

Anbefalinger

Her er de bedste (aktuelle!) serier på HBO Nordic

Udgivet for

den

Bedste serier på HBO: Billions
(C) HBO
Forrige1 af 5
Brug ← → (pile) til at bladre

De bedste serier på HBO Nordic? Det er et svært spørgsmål. Et med mange svar.

For HBO har været bannerfører for godt tv i over 20 år, og har produceret klassikere som The Sopranos, The Wire og mange andre. Heldigvis er der også kommet mange nye serier til og i Danmark næjes HBO Nordic ikke bare med at vise de serier, som HBO selv producerer. 

De bedste serier på HBO, som ikke er klassikerne

Men hvis vi nu lige ser bort fra klassikerne, (som du kan se en liste over her) hvilke er så de bedste serier på HBO Nordic? Altså, de aktuelle?

Game of Thrones kender du. Den er allerede 6 sæsoner gammel og så småt på vej ud af bagdøren. Så den springer vi over. Det gør vi også med Westworld, der er så hypet (og kedelig!) at du nok selv skal opdage den.

I stedet får du fire fremragende bud på nye(ere) serier, som du kan se på HBO Nordic lige nu! (Brug pilene til at bladre i listen!)

Forrige1 af 5
Brug ← → (pile) til at bladre

Continue Reading

Anbefalinger

Fem fremragende Netflix serier du kan kaste dig over i ferien

Skal du bruge lidt inspiration til hvilke serier du skal kaste dig over i påskeferien? Så får du her fem bud, på Netflix serier, der er lige til at gå til.

Udgivet for

den

(c) Netflix
Forrige1 af 6
Brug ← → (pile) til at bladre

Når påskebryggen har fået dig til at koge over og du liiiige skal ind og ligge ned lidt, så skal du have lidt at kigge på. Det kunne for eksempel være en af de her serier på Netflix, der bare ligger og venter på du trykker på play.

Og nej, der er ikke nogen af de svært kedelige Marvel-serier Netflix selv laver på listen. Der er en blanding af både komedie, drama og historisk-serie at vælge mellem på listen. Her er fem oplagte Netflix serier, du skal kaste dig over i påsken.

Hvis du vil have flere forslag, så kan du finde endnu en liste over Netflix-serier, du sandsynligvis ikke har set her

Forrige1 af 6
Brug ← → (pile) til at bladre

Continue Reading

Anbefalinger

De bedste serier på Prime Video fra Amazon

Her er de bedste serier på Amazon Prime Video. Du finder mere godt end bare The Grand Tour på listen over de bedste serier på Prime Video lige her!

Udgivet for

den

Forrige1 af 5
Brug ← → (pile) til at bladre

Amazons videotjeneste er kommet til Danmark for at give bilprogrammet The Grand Tour til masserne. Men der er også anden underholdning at finde, så hvilke er de bedste serier på Prime Video?

Selvom indholdet på Prime Video endnu er en neddroslet udgave af det bibliotek som medlemmer får adgang til i USA, Tyskland og Frankrig, er der en håndfuld gode serier på Prime Video. Der er altså også noget at komme efter, for dig der ikke er til The Grand Tour.

Her er de bedste serier på Prime Video, som du kan kaste dig over med det samme. Klig dig igennem listen ved at bruge pilene!

Forrige1 af 5
Brug ← → (pile) til at bladre

Continue Reading

Populært