Forbind med tvserie.dk

Nyheder

BBC bekræfter Sherlock sæson 3

Sherlock sikret sæson 3: du kan godt begynde at glæde dig til endnu en sæson med Benedict Cumberbatch’s moderne udgave af den legenadariske detektiv Sherlock Holmes.

Udgivet for

den

Så kan Sherlock-fans verden over godt ånde lettet op.

Rulleteksterne på det sidste af sæson 2’s kun tre afsnit var nemlig kun lige rullet over skærmen, da BBC’s topchefer besluttede sig for at forny serien med endnu en sæson.

BBC har fået stor succes med en moderne udgave af Sir Arthur Conan Doyles legendariske og let maniske privatdetektiv, Sherlock Holmes. Så stor at serien faktisk også har fået sit gennembrud i USA, til trods for to meget korte sæsoner på kun tre afsnit hver.

BBC har længe været meget hemmelighedsfulde omkring seriens fremtid, men nu røber en af skaberne af serien, at der hele tiden har ligget en aftale omkring en tredje sæson af Sherlock.

– Jamen selvfølgelig kommer der da en tredje sæson – det blev besluttet allerede, da vi besluttede at lave nummer to. Snydt!, siger Steven Moffat, der er medskaber af Sherlock-serien, ifølge Deadline.com.

Eneste usikkerhed omkring den tredje sæson af hitserien er dog også en betragtelig en af slagsen, nemlig hovedrolleindehaverne. Siden Sherlock fik debut helt tilbage i 2010 har de to skuespillere Benedict Cumberbatch (Sherlock Holmes) og Martin Freeman (Dr. Watson) nemlig fået noget mere at se til.

Cumberbatch, 35, spiller blandt andet med i Tinker Tailor Soldier Spy, der på dansk har fået titlen Dame Konge Es Spion, samt Steven Spielbergs krigsdrama War Horse.

Freeman, 40, spiller blandt andet hovedrollen i Peter Jacksons længe ventede opfølger til den fantastiske Ringenes Herre-trilogi, Hobbitten. Her spiller Martin Freeman Bilbo Baggins – en rolle han naturligvis gentager Hobbitten 2, der endnu ikke har fået en officiel titel. Benedict Cumberbatch har i øvrigt også en rolle i den stjernebesatte Hobbitten.

Begge de to succesfulde skuespillere har dog tidligere udtalt, at de meget gerne vil lave mere Sherlock, når de får tid til det.

– Jeg er helt sikker på, at han (Benedict Cumberbatch, red.) ville elske at lave en sæson nummer tre. Og så er det vel også lidt usandsynligt, at de vil lave en ny sæson af Sherlock uden Sherlock, lyder det retorisk fra en af Cumberbatch’s agenter ifølge Deadline.com.

Nyheder

Netflix laver Game of Thrones Samurai-kopi

Udgivet for

den

Age of Samurai kommer på Netflix

Jagten på arvtageren til Game of Thrones er gået ind. Og der er ingen garanti for, at det bliver HBO, der står bag den. I hvert fald vil Netflix give dem kamp til stregen med den nye serie Age of Samurai. Den udspiller i det feudale Japan, og bliver beskrevet som Game of Thrones, bare med samuraier.

Age of Samurai handler krig og konflikt mellem lokale kongedømmer og krigsherrer i Japan, der slås om magten. Men selvom det nok skal blive blodigt skal du ikke regne med drage-ild og white walkers. For Netflix laver serien sammen med det nordamerikanske muesum The Smithsonians tvkanal i Canada, så det er meningen serien skal være historisk korrekt.

Men lidt drager er der da med i Age of Samurai. For hovedrolle-figuren har tilnavnet ‘den én-øjede drage’, et navn han fik, efter han som ganske ung plukkede sit ene øje ud for at undgå en koppe-infektion. Som 17-årig bliver han leder for en samurai-klan og sætter et tydeligt aftryk på sin omverden. I virkeligheden hed dragen Date Masamune, og var en japansk folkehelt, der har inspireret masser af fortællinger og tv serier. ifølge deadline.com skulle hans samurai-hjelm endda inspireret Darth Vaders udseende i Star Wars.

Age of Samurai bliver optaget i Japan, Canada og USA, og rammer efter planen Netflix senere på året.

Continue Reading

Nyheder

Suits Sæson 5 på Netflix: Se den nu

Udgivet for

den

Mike og Harvey er tilbage og du kan se dem i Suits sæson 5 på Netflix nu!

I Suits har den garvede og succesfulde New York advokat Harvey Spector taget den unge, begavede Mike under sine vinger. Mike lader som om han er advokat med eksamen fra Harvard – og selvom det er ulovligt, så får han lov at kaste sig over de sager, der kommer forbi Harveys hjørnekontor.

Heldigvis har Mike andre værdifulde egenskaber, der gør at Harvey hjælper ham med at dække over hemmeligheden, og sammen prøver de at redde deres advokatfirma, og hjælpe dem der ikke kan hjælpe sig selv.

Suits sæson 5 på Netflix: Spoliere fra sæson fire!

Da vi forlader Suits ved udgangen af sæson 4, sker der store omvæltninger for vores helte: Suits sæson 5 på Netflix

Mike og Rachel får endelig taget det store spring og er nu officielt forlovede! Hvad skulle dog kunne gå galt? Rachels far er givetvis ikke helt vild med ideen på den lange bane, og hvad med Mikes hemmelighed?

Donna forlader Harvey og arbejder nu for Team Litt. Hun har jo gjort det for at hjælpe Harvey, men vel også lidt for at blive værdsat igen? Sæson fem skal nok svare på om Donna bliver hængende hos Louis. Han er da i hvert fald mere taknemmelig for hendes indsats, end Harvey har haft for vane at vise.

Jessica ser ud til at have forlist sit forhold til Malone i sæson 4 af Suits – men måske kan det reddes? Det kræver nok noget af det der ærlighed, som Jessica ikke er alt for meget at dele ud af i Suits sæson fem.

Suits sæson 5 på Netflix er ikke den sidste

Der er fem sæsoner af Suits på Netflix lige nu. Men den 7. sæson af serien er lige på trapperne i USA, hvor kanalen USA Network, producerer og viser serien.

De nye sæsoner af Suits lander typisk på Netflix et år efter de har været vist i USA.

USA Network har for vane, at bide Suits sæsonerne over i to: Første halvdel af sæsonen bliver vist hen over sommeren, og så bliver anden halvdel vist fra januar måned. Det vil sige, at den sjette sæson af Suits formodentlig lander på Netflix til foråret 2018 – cirka et år efter det sidste afsnit løb over skærmene i USA.

Heldigvis er hele Suits sæson 5 på Netflix i Danmark lige nu, med samtlige 16 afsnit. Så der er da noget at kaste sig over, indtil næste sæson kommer.

Continue Reading

Nyheder

Kultserie får pludselig en femte sæson på Netflix

Udgivet for

den

Arrested Development sæson 5 på Netflix

Det er snart fire år siden kult-komedien Arrested Developments fjerde sæson fik premiere på Netflix.

Siden dengang har der verseret rygter om en film eller måske endda endnu en hel sæson om den dysfunktionelle Bluth-familie.

Og nu ser det ud til, at sæson fem af Arrested Development faktisk er tæt på at blive virkelighed. For alle de store skuespilnavne, der har været med i serien hidtil, har sagt ja til at deltage i en ny sæson.

-Jeg tror vi er meget tæt på endelig at lykkes med det. Alle skuespillerne er med på den, og de har sagt ja til vores kontrakttilbud. Det har været den sværeste del, siger seriens producer, Brian Grazer, til The Wrap.

Grazer sagde allerede i 2015, at der ville komme flere afsnit af serien, men siden da har der været stille om Arrested Development.

Men nu antyder Grazer, at nye afsnit kan komme snart. Men han siger ikke noget om hvorvidt de nye afsnit kommer på Netflix. Men da det var streaming-tjenesten, der reddede serien i 2013 og udgav den seneste sæson, virker det sandsynligt, at du kan se de nye afsnit på Netflix.

Continue Reading

Populært