Forbind med tvserie.dk
Westworld på HBO Westworld på HBO

Nyheder

Find de bedste nye serier i 2016 her

Der er masser af gode serier på vej. Her får du listen over de bedste nye serier i 2016, som du kan se frem til at kaste dig over i år

Udgivet for

den

Der er masser af gode serier, som vender tilbage med nye sæsoner i 2016.

For eksempel sæson 6 af Game of Thrones, The Walking Dead og House of Cards. Men der kommer også hele tiden nye serier til.

Her får du en liste over de mest interessante serier, du kan se frem til at stifte bekendtskab med i 2016.

Westword på HBO – Premieredato: Ukendt

Westworld er baseret på den gamle Westernfilm af samme navn fra 1973. Filmen foregår i en futuristisk forlystelsespark for voksne, hvor en robot går amok og skaber ravage.

Indtil nu har HBO ikke lukket ret meget ud om hvad vi kan vente os fra Westworld, men vi ved den er proppet med store navne som Ed Harris, Anthony Hopkins, James Marsden og danske Sidse Babett Knudsen, der ser ud til at være med i samtlige 10 afsnit af den første sæson af Westworld.

JJ Abrams (Star Trek, Star Wars, Alias) producerer serien, som HBO beskriver som en mørk odyssé om begyndelsen af kunstig bevidsthed og syndens fremtid, hvad end det så betyder.

The X-files på Fox – Premiere 24 januar (Dansk premiere 28. januar på 3+ og Viaplay)

Strengt taget er The X-files jo ikke en ny serie. Der er faktisk hele 9 sæsoner af The X Files, der løb over skærmen fra 1993 til 2002. Men i 2016 bliver X-files genoplivet i 6 nye afsnit, der samler historien op cirka 10 år efter det sidste afsnit. Der er altså ikke tale om en genfortælling, reboot eller noget i den den retning, det er en regulær fortsættelse. Men der er endnu ikke sikkerhed for, at The X-Files bliver ved med at komme tilbage, de seks nye afsnit er en selvstændig mini-serie.

I de seks nye afsnit er der en sammensværgelse, som hovedpersonerne skal trevle op, men det kommer ikke til at fylde alle afsnittene, hvis man skal tro skaberen Chris Carter. Det er nærmere det første og det sjette afsnit, der sørger for det, mens de fire afsnit i midten er mere enkeltestående afsnit af The X-files.

David Duchovny (Californication) og Gillian Anderson (Hannibal, The Fall) vender begge tilbage i de seks nye afsnit af The X Files.

 

11.22.63 på Hulu.com den 15. februar (Ingen kendt dansk premieredato)

Miniserien 11.22.63 er klart et af de mest interessante koncepter for en ny serie i 2016. Den bygger på en bog af Stephen King fra 2011, og handler om Jake Epping, der opdager en tidslomme, som sætter ham i stand til at rejse tilbage til 1958 – den 9. september klokken præcis 11:58.

Efter at have prøvet tidsrejsen et par gange, bestemmer han sig for permanent at flytte tilbage i tiden og blive der, for at forsøge at forhindre mordet på John F. Kennedy, der skete den 22 november, 1963. (en henvisning til seriens titel)

Stephen Kings bog blev omgående en bestseller i 2011, og fik prædikatet som hans bedste i over et årti. Serieudgaven har James Franco i hovedrollen som Jake, og kan prale af Chris Cooper, Josh Duhamel (Las Vegas) T.R. Knight (Greys hvide verden) på rollelisten, og Star Wars instruktør JJ Abrams som producer.

11.22.63 på hulu.com

 

Colony på USA Network – Premiere 14. januar (endnu ingen dansk premiere)

Den ene Lost-skaber, Damon Lindelof, har serien The Leftovers på HBO, og nu får den anden skaber, Carlton Cuse, også en ny serie. Og han tager et af de kendte ansigter fra Lost med sig.

Colony foregår i en ikke så fjerne fremtid, hvor jorden er blevet overtaget af aliens, der har besat de store byer. Den er inspireret af nazisterns besættelse af Paris under anden verdenskrig, og handler ikke så meget om aliens, som om det traume, der følger med sådan en dramatisk hændelse.

Josh Holloway, der spillede Sawyer i Lost, har hovedrollen, over for Sarah Wayne Callies, der var med i Prison Break og The Walking Dead. De to er med i modstandsbevægelsen, men da deres ene søn bliver væk fra dem under besættelsen, må de slås og bryde de nye regler for at finde ham igen.

Opdatering: Netflix har købt rettighederne til Colony, og vil vise serien ét år efter den amerikanske premiere – det vil sige at du kan se den i januar 2017 på Netflix.

 

Billions på Showtime – Premiere 17 januar (Kan ses nu på HBO Nordic)

Damian Lewis, som du kender fra Homeland, hvor han spiller Brody, vender tilbage til tv i den nye dramaserie Billions, i rollen som Bobby Axelrod. Lewis spiller en højrøvet og meget rig finansspekulant, der ikke har haft helt rent mel i posen da han tjente sine milliarder. Det har den lokale statsadvokat (Paul Giamatti) lugtet, og derfor sætter han alt ind på at afsløre de mange lyssky deals og sætte Axelrod bag tremmer.

Maggie Siff (Sons of Anarchy), Malin Akerman (Trophy Wife & The Comeback) og Toby Leonard More (Daredevil) spiller også store roller i Billions.

 

Vinyl på HBO – Premiere 14. februar

Vinyl kommer fra en af serie-branchens tunge drenge, Terence Winter. Han har tidligere arbejdet på både The Sopranos og Boardwalk Empire, og når Martin Scorsese også er involveret som producer, så er der grund til ay skrue op for forventningerne til Vinyl.

Vinyl finder sted i 1970’ernes New York, hvor Richie Finestra (spillet af Bobby Carnevale) prøver at redde sit forgældede pladeselskab, inden diskoen og hip-hop for alvor tager fart. Men det er svært når man skal pløje sig igennem alle de stoffer, kvinder og kreditorer, der står i vejen. Olivia Wilde og Ray Romano spiller også med, og det samme gør danske Birgitte Hjort Sørensen, som du måske fik et par glimt af i sidste sæson af Game of Thrones.

Twin Peaks på Showtime – (Officielt udskudt til begyndelsen af 2017)

David Lynch er tilbage bag kameraet når en af seriehistoriens klassikere bliver genoplivet i 2016; Twin Peaks.

Lynch siger selv, at der ikke er tale om en genindspilning af Twin Peaks. Den her udgave vil finde sted i vores tid, og foregår altså efter mordet på Laura Palmer i første afsnit af Twin Peaks for 25 år siden. Mange af skuespillerne fra den originale udgave er tilbage i 2016, med Kyle MacLachlan i spidsen. David Lynch vil optage serien som én lang film og dele den op i mindst 9 afsnit bagefter. Optagelserne begynder først til efteråret, så det er er ingen garanti for, at vi ser Twin Peaks i 2016, men må vente til 2017.

Nyheder

Netflix laver Game of Thrones Samurai-kopi

Udgivet for

den

Age of Samurai kommer på Netflix

Jagten på arvtageren til Game of Thrones er gået ind. Og der er ingen garanti for, at det bliver HBO, der står bag den. I hvert fald vil Netflix give dem kamp til stregen med den nye serie Age of Samurai. Den udspiller i det feudale Japan, og bliver beskrevet som Game of Thrones, bare med samuraier.

Age of Samurai handler krig og konflikt mellem lokale kongedømmer og krigsherrer i Japan, der slås om magten. Men selvom det nok skal blive blodigt skal du ikke regne med drage-ild og white walkers. For Netflix laver serien sammen med det nordamerikanske muesum The Smithsonians tvkanal i Canada, så det er meningen serien skal være historisk korrekt.

Men lidt drager er der da med i Age of Samurai. For hovedrolle-figuren har tilnavnet ‘den én-øjede drage’, et navn han fik, efter han som ganske ung plukkede sit ene øje ud for at undgå en koppe-infektion. Som 17-årig bliver han leder for en samurai-klan og sætter et tydeligt aftryk på sin omverden. I virkeligheden hed dragen Date Masamune, og var en japansk folkehelt, der har inspireret masser af fortællinger og tv serier. ifølge deadline.com skulle hans samurai-hjelm endda inspireret Darth Vaders udseende i Star Wars.

Age of Samurai bliver optaget i Japan, Canada og USA, og rammer efter planen Netflix senere på året.

Continue Reading

Nyheder

Suits Sæson 5 på Netflix: Se den nu

Udgivet for

den

Mike og Harvey er tilbage og du kan se dem i Suits sæson 5 på Netflix nu!

I Suits har den garvede og succesfulde New York advokat Harvey Spector taget den unge, begavede Mike under sine vinger. Mike lader som om han er advokat med eksamen fra Harvard – og selvom det er ulovligt, så får han lov at kaste sig over de sager, der kommer forbi Harveys hjørnekontor.

Heldigvis har Mike andre værdifulde egenskaber, der gør at Harvey hjælper ham med at dække over hemmeligheden, og sammen prøver de at redde deres advokatfirma, og hjælpe dem der ikke kan hjælpe sig selv.

Suits sæson 5 på Netflix: Spoliere fra sæson fire!

Da vi forlader Suits ved udgangen af sæson 4, sker der store omvæltninger for vores helte: Suits sæson 5 på Netflix

Mike og Rachel får endelig taget det store spring og er nu officielt forlovede! Hvad skulle dog kunne gå galt? Rachels far er givetvis ikke helt vild med ideen på den lange bane, og hvad med Mikes hemmelighed?

Donna forlader Harvey og arbejder nu for Team Litt. Hun har jo gjort det for at hjælpe Harvey, men vel også lidt for at blive værdsat igen? Sæson fem skal nok svare på om Donna bliver hængende hos Louis. Han er da i hvert fald mere taknemmelig for hendes indsats, end Harvey har haft for vane at vise.

Jessica ser ud til at have forlist sit forhold til Malone i sæson 4 af Suits – men måske kan det reddes? Det kræver nok noget af det der ærlighed, som Jessica ikke er alt for meget at dele ud af i Suits sæson fem.

Suits sæson 5 på Netflix er ikke den sidste

Der er fem sæsoner af Suits på Netflix lige nu. Men den 7. sæson af serien er lige på trapperne i USA, hvor kanalen USA Network, producerer og viser serien.

De nye sæsoner af Suits lander typisk på Netflix et år efter de har været vist i USA.

USA Network har for vane, at bide Suits sæsonerne over i to: Første halvdel af sæsonen bliver vist hen over sommeren, og så bliver anden halvdel vist fra januar måned. Det vil sige, at den sjette sæson af Suits formodentlig lander på Netflix til foråret 2018 – cirka et år efter det sidste afsnit løb over skærmene i USA.

Heldigvis er hele Suits sæson 5 på Netflix i Danmark lige nu, med samtlige 16 afsnit. Så der er da noget at kaste sig over, indtil næste sæson kommer.

Continue Reading

Nyheder

Kultserie får pludselig en femte sæson på Netflix

Udgivet for

den

Arrested Development sæson 5 på Netflix

Det er snart fire år siden kult-komedien Arrested Developments fjerde sæson fik premiere på Netflix.

Siden dengang har der verseret rygter om en film eller måske endda endnu en hel sæson om den dysfunktionelle Bluth-familie.

Og nu ser det ud til, at sæson fem af Arrested Development faktisk er tæt på at blive virkelighed. For alle de store skuespilnavne, der har været med i serien hidtil, har sagt ja til at deltage i en ny sæson.

-Jeg tror vi er meget tæt på endelig at lykkes med det. Alle skuespillerne er med på den, og de har sagt ja til vores kontrakttilbud. Det har været den sværeste del, siger seriens producer, Brian Grazer, til The Wrap.

Grazer sagde allerede i 2015, at der ville komme flere afsnit af serien, men siden da har der været stille om Arrested Development.

Men nu antyder Grazer, at nye afsnit kan komme snart. Men han siger ikke noget om hvorvidt de nye afsnit kommer på Netflix. Men da det var streaming-tjenesten, der reddede serien i 2013 og udgav den seneste sæson, virker det sandsynligt, at du kan se de nye afsnit på Netflix.

Continue Reading

Populært