Følg os

tvserie.dk – find din næste serie her!

tvserie.dk – find din næste serie her!

Lost-stjerne får hovedrollen i en ny overnaturlig serie

Nyheder

Lost-stjerne får hovedrollen i en ny overnaturlig serie

Terry O’Quinn brugte 6 sæsoner på øen i Lost og nu vender han tilbage til det overnaturlige i serien ‘666 Park Avenue’

I den mystiske serie Lost spillede Terry O’Quinn John Locke i seks sæsoner, én af dem kastede endda en Emmy-statue for bedste birolle i en dramaserie af sig. Derfor er det nok forståeligt nok, at O’Quinn nu vender tilbage til noget af det samme materiale.

For Terry O’Quinn har sagt ja-tak til rollen som Gavin i tvkanalen ABCs nye drama-mysterie, kaldet 666 Park Avenue.

666 Park Avenue er en adresse i New York, og det er præcis omdrejningspunktet i den nye serie. Terry O’Quinn spiller ejeren af en lejlighedsbygning på den adresse. Men det er ikke en helt almindelig bygning, der er tale om. For i bygningen sker uforklarlige og mystiske ting.

666 Park Avenue følger et ungt par, der flytter ind i en lejlighed i bygningen, og de opdager at masser af beboerne i en eller anden forbindelse har været i kontakt med djævelen. Nogle af dem har endda lavet en kontrakt med djævelen uden at vide det. Det unge par ved ikke helt om Terry O’Quinns Gavin faktisk selv er djævelen. Serien bygger løst på bogen af samme navn fra forfatteren Gabriella Pierce.

Efter årene i Lost tog O’Quinn en kort skuespil-pause. Senest havde han en større rolle i actionserien Hawaii Five-0. Næste gang han kommer på skærmen bliver i en mindre rolle i anden sæson af den meget roste serie Falling Skies, der vender tilbage med en ny sæson denne sommer.

Klik for at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere Nyheder

Til toppen