Følg os

tvserie.dk – find din næste serie her!

tvserie.dk – find din næste serie her!

Mad Men sæson 5 smugkig: Alt det gode vender tilbage

Nyheder

Mad Men sæson 5 smugkig: Alt det gode vender tilbage

Få et smugkig ind i Mad Men Sæson 5 og se hvad du har i vente når serien vender tilbage den 25. marts.

Vi har ventet meget længe på at se hvordan det står til med Donald Draper og Co i Mad Men. Men nu er seriens femte sæson lige på trapperne, og nu kan du få nogle få glimt af, hvad der venter når 1960’erne vender tilbage på tv.

Mad Men sæson 5 åbner med afsnit nummer 40, den 25. marts i år. Men indtil da er det stadig det allerførste afsnit, der er Jon Hamms favorit.

– Mit favoritafsnit er stadig pilot-afsnittet. Det var bare sådan en fantastisk oplevelse, og det første skridt i en fantastisk rejse. Men jeg har aldrig før følt sådan for noget, som jeg gjorde efter vi havde optaget det afsnit i sæson fire, der hedder The Suitcase. Elisabeth Moss er så talentfuld og det var sådan en fin performance. Det var bare fantastisk at få lov at sige ordene ved siden af hende, siger Jon Hamm om afsnittet hvor Don og Peggy har en følelsesladet scene sammen.

Heldigvis er der masser der tyder på, at der er mere af det gode Mad Men i vente når sæson 5 vender tilbage. Selvom det er en kort forsmag du kan få herunder, er temaet ikke til at tage fejl af: Alt det der har gjort serien populær vender tilbage i den kommende sæson.

Klik for at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere Nyheder

Til toppen