Connect with us

tvserie.dk

Nu kommer Game Of Thrones på TV3

Nyheder

Nu kommer Game Of Thrones på TV3

Der er kun små 14 dage til du kan se Nikolaj Coster-Waldaus stort anlagte serie Game Of Thrones på TV3, der viser hele første sæson.

Vinteren kommer! Hvis det udsagn ikke siger dig noget, kan du godt sætte kryds i kalenderen lørdag den 14. april. For der begynder Tv3 at vise den stort anlagte dramaserie Game Of Thrones herhjemme.

Hidtil har det kun været Canal+ kunder forundt at se serien i Danmark, men nu kan den anmelder-roste fantasy serie nå langt bredere ud.

Lige nu varmer den amerikanske tvkanal HBO op til at tage hul på sæson 2 af Game Of Thrones. Men det er sæson 1, som Tv3 begynder at vise den 14. april. Canal+ følger med HBO, og viser sæson 2 i løbet af foråret.

Læs også: [related_posts limit=”1″]

Sæson 1 af Game Of Thrones indeholder 10 afsnit, og fortæller historien om 7 magtfulde familier, der slås for at tage magten i landet Westeros. Nikolaj Coster-Waldau spiller en ung og frygtet ridder, der prøver at hjælpe sin familie til magten. Koste hvad det vil.

Ud over danske Coster-Waldau har Sean Bean (The Lord Of The Rings) en stor rolle i Game Of Thrones. Det samme har Peter Dinklage, der sidste år vandt en Emmy-statue for sin rolle som Tyrion Lannister – Coster-Waldaus bror i serien.

Game Of Thrones er baseret på bogserien A Song Of Ice And Fire, som forfatteren George R. R. Martin har skrevet – og stadig skriver nye bind af.

Se en trailer for sæson 1 af Game Of Thrones her, og se hvad du kan glæde dig til:

More in Nyheder

To Top