Følg os

tvserie.dk – find din næste serie her!

tvserie.dk – find din næste serie her!

Rachel afviser Friends-film: Det giver bare ikke mening

Nyheder

Rachel afviser Friends-film: Det giver bare ikke mening

Friends hører hjemme i din stue og ikke i en biografsal siger Jennifer Aniston der synes en film om de seks venner ville være malplaceret.

Lige siden komedien Friends sluttede i 2004, er rygterne om en film om de seks venner dukket op med jævne mellemrum. Men nu melder en af de seks hovedpersoner ud, at hun ikke mener tiden er moden til en film – og måske aldrig bliver det.

Jennifer Aniston spillede Rachel Green i Friends og hun mener, at en film ville være helt forkert for de seks venner.

– Det giver bare ikke mening. Friends hører hjemme i din dagligstue. Friends hører ikke hjemme i en biografsal. Jeg mener det ville være at gå imod sit autentiske selv, siger superstjernen, der siden sitcom dagene har slået sig på de romantiske komedier.

Men det er ikke fordi Aniston ikke tænker på Friends-tiden. Og hun mener stadig at Rachel og Ross er sammen.

– Det er absolut 100% sikkert sammen endnu. De har nok flere børn, han arbejder stadigvæk og forhåbentlige hænger de ud sammen et sted, forklarer Jennifer Aniston til The Hollywood Reporter.

Selvom Aniston ikke ser specielt gode muligheder i en Friends-film, så vil hun da ikke helt afskrive muligheden for et gensyn med slænget der holdt sammen i hele ti sæsoner.

– Jeg elskede mit arbejde i alle ti år. Det var rendyrket nydelse og ren sjov. Jeg tror det ville være svært at toppe det, men jeg vil aldrig sige aldrig, siger Aniston.

 

Klik for at skrive en kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere Nyheder

Til toppen