Bones sæson 7 er tæt på debut på TV3, og der er også nye afsnit af NCIS og The Mentalist på vej til seer-sultne danskere.

TV3 er klar med en tidlig julegave til danske Bones fans. For agent Booth og Dr. Brennan vender tilbage i den helt nye syvende sæson af Bones i begyndelsen af december. Det fortæller TV3s pressechef Søren Hedman til tvserie.dk.

Bones har lige taget hul på sæson7 i USA, men TV3 er ikke langt bagefter herhjemme. Du kan se det første afsnit af den nye Bones sæson 7, tirsdag den 6. december klokken 21.00.

I slutningen af sæson seks af Bones fandt de to hovedpersoner endelig sammen og i sæson syv skal vi så se hvordan det udvikler sig. Det første afsnit af Bones sæson syv fik i hvert fald pæne anmeldelser flere steder.

Men det er ikke kun friske afsnit af Bones der er i julegaverne fra TV3. Også NCIS og The Mentalist vender tilbage med friske afsnit, og så er der premiere på en af de bedre nye amerikanske serier, når TV3 begynder at vise Pan Am.

DiNozzo, Ziva, McGee, Gibbs og resten af NCIS holdet kan du se på nye eventyr første gang den 29. november klokken 20.00. Og så er der premiere på Pan Am dagen efter, den 30. november. Læs vores anmeldelse af Pan Ams første afsnit her.

Du må vente lidt længere på at se nye historier om Patrick Jane, der bruger sine evner til at hjælpe politiet med at løse mordgåder i The Mentalist. Det gør han fra 1. januar.

Kategorier: Nyheder

6 Kommentarer

Se helt nye afsnit af Bones på TV3 til december

 1. Det kan ikke være TIRSDAG d. 3 dec, det er en lørdag nemlig. Hvis det er en tirsdag(som det er normalt) kan det være d. 29 nov eller 6 dec 😉

  1. Hej Sigrid
   Du har helt ret. Bones-premieren ligger på en tirsdag, men det er den 6. december, og ikke den 3.

   /Jeppe
   tvserie.dk

 2. Jeg så det tirsdag den 6 dec og tirsdagen efter og undre mig over det pludselig ikke var der kommer det igen eller er det flyttet til anden kanal som man gjorde med horton sagaen ?

 3. Hvordan kan det være at i kun sender 5 afsnit af bones sæson og dernæst skriver sæsonafsltning? Sæsonen er længere end det.hvornår sender i resten?

 4. Er enig med Maria. Hvordan kan det være I lige pludselig siger at Bones holder en lille pause, men at I i stedet sender NCIS?….

  1. Hej Kassandra og Maria

   Jeg ved ikke om I er klar over det, men vi her på tvserie.dk har sådan set ikke noget at gøre med TV3 – vi skriver historier om tvserier fordi vi synes det er sjovt, spørgsmål om hvorfor TV3 sender NCIS eller hvorfor de giver Bones en pause, det har vi ikke noget som helst med at gøre.

   Mvh
   Jeppe, tvserie.dk

Der er lukket for kommentarer.