Forbind med tvserie.dk

Nyheder

Se listen: Så meget tjener de største stjerner på tvrollerne

Se hvad Ellen Pompeo får for tjansen på Grey’s Anstomy, og hvad Mark Harmon får i rollen som Gibbs i NCIS

Udgivet for

den

Det kan være særdeles lukrativt at være med i en populær tvserie. Men hvad tjener Ellen Pompeo egentlig på sin rolle som Meredith Grey i Grey’s Anatomy? Og hvad får Mark Harmon for at spille Agent Gibs i NCIS?

Det ved magasinet Tv Guide, som har fundet frem til stjernernes lønninger ved at tale med agenter, producere, profuktionschefer og andre tvfolk.

Den bedst betalte tv-skuespiller er Ashton Kutcher, der overtog Charlie Sheens plads i komedien Two And A Half Men sidste år. Kutcher har været på serien i en sæson, og han har for nylig skrevet under på en ny kontrakt, der giver ham 700.000 dollars for hvert eneste afsnit han er med i. Med en kommende sæson på 22 afsnit, kan han se frem til en lønseddel på 92,7 millioner danske kroner på bare en sæson.

Til sammenligning får de bærende skuespillere på komedien Modern Family 125.000 dollars per afsnit og Lea Michele, der spiller Rachel i Glee, 75.000 per afsnit.

I drama-genren er det Mark Harmon, som spiller Agent Leroy Jethro Gibbs i den meget populære dramaserie NCIS, der får den største check. Cirka 500.000 dollars pr afsnit bliver det til, hvilket svarer til 66 millioner danske kroner.

Blandt kvinderne er det Ellen Pompeo fra Grey’s Anatomy som tjener mest, i kraft af den nye kontrakt hun underskrev for nylig. Hun kan se frem til at tjene 350.000 dollars per afsnit i seriens kommende sæson.

Løninger i dramaserier (per episode)
Mark Harmon (NCIS): $500,000
Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy): $350,000
Kevin Bacon (The Following): $175,000
Lucy Liu (Elementary): $125,000

Løninger i komedieserier (per episode)
Ashton Kutcher (Two and a Half Men): $700,000
Kaley Cuoco (The Big Bang Theory): $300,000
Modern Family (voksne skespillere): $175,000
Lea Michele (Glee): $75,000

De helt store lønninger får man som vært på talkshows og ikke som skuespiller. For eksempel tjener David Letterman hvert år 28 mio. dollars, mens rivalen Jay Leno tjener 25 mio.

John Stewart fra The Daily Show tjener 16 mio. om året for at lave falske nyheder for sjov, mens morgentv-værten Matt Lauer kan sætte 21,5 mio. ind på bankkontoen hvert år for at stå tidligt op.

Kilde: Tv Guide Magazine.

Nyheder

Netflix laver Game of Thrones Samurai-kopi

Udgivet for

den

Age of Samurai kommer på Netflix

Jagten på arvtageren til Game of Thrones er gået ind. Og der er ingen garanti for, at det bliver HBO, der står bag den. I hvert fald vil Netflix give dem kamp til stregen med den nye serie Age of Samurai. Den udspiller i det feudale Japan, og bliver beskrevet som Game of Thrones, bare med samuraier.

Age of Samurai handler krig og konflikt mellem lokale kongedømmer og krigsherrer i Japan, der slås om magten. Men selvom det nok skal blive blodigt skal du ikke regne med drage-ild og white walkers. For Netflix laver serien sammen med det nordamerikanske muesum The Smithsonians tvkanal i Canada, så det er meningen serien skal være historisk korrekt.

Men lidt drager er der da med i Age of Samurai. For hovedrolle-figuren har tilnavnet ‘den én-øjede drage’, et navn han fik, efter han som ganske ung plukkede sit ene øje ud for at undgå en koppe-infektion. Som 17-årig bliver han leder for en samurai-klan og sætter et tydeligt aftryk på sin omverden. I virkeligheden hed dragen Date Masamune, og var en japansk folkehelt, der har inspireret masser af fortællinger og tv serier. ifølge deadline.com skulle hans samurai-hjelm endda inspireret Darth Vaders udseende i Star Wars.

Age of Samurai bliver optaget i Japan, Canada og USA, og rammer efter planen Netflix senere på året.

Continue Reading

Nyheder

Suits Sæson 5 på Netflix: Se den nu

Udgivet for

den

Mike og Harvey er tilbage og du kan se dem i Suits sæson 5 på Netflix nu!

I Suits har den garvede og succesfulde New York advokat Harvey Spector taget den unge, begavede Mike under sine vinger. Mike lader som om han er advokat med eksamen fra Harvard – og selvom det er ulovligt, så får han lov at kaste sig over de sager, der kommer forbi Harveys hjørnekontor.

Heldigvis har Mike andre værdifulde egenskaber, der gør at Harvey hjælper ham med at dække over hemmeligheden, og sammen prøver de at redde deres advokatfirma, og hjælpe dem der ikke kan hjælpe sig selv.

Suits sæson 5 på Netflix: Spoliere fra sæson fire!

Da vi forlader Suits ved udgangen af sæson 4, sker der store omvæltninger for vores helte: Suits sæson 5 på Netflix

Mike og Rachel får endelig taget det store spring og er nu officielt forlovede! Hvad skulle dog kunne gå galt? Rachels far er givetvis ikke helt vild med ideen på den lange bane, og hvad med Mikes hemmelighed?

Donna forlader Harvey og arbejder nu for Team Litt. Hun har jo gjort det for at hjælpe Harvey, men vel også lidt for at blive værdsat igen? Sæson fem skal nok svare på om Donna bliver hængende hos Louis. Han er da i hvert fald mere taknemmelig for hendes indsats, end Harvey har haft for vane at vise.

Jessica ser ud til at have forlist sit forhold til Malone i sæson 4 af Suits – men måske kan det reddes? Det kræver nok noget af det der ærlighed, som Jessica ikke er alt for meget at dele ud af i Suits sæson fem.

Suits sæson 5 på Netflix er ikke den sidste

Der er fem sæsoner af Suits på Netflix lige nu. Men den 7. sæson af serien er lige på trapperne i USA, hvor kanalen USA Network, producerer og viser serien.

De nye sæsoner af Suits lander typisk på Netflix et år efter de har været vist i USA.

USA Network har for vane, at bide Suits sæsonerne over i to: Første halvdel af sæsonen bliver vist hen over sommeren, og så bliver anden halvdel vist fra januar måned. Det vil sige, at den sjette sæson af Suits formodentlig lander på Netflix til foråret 2018 – cirka et år efter det sidste afsnit løb over skærmene i USA.

Heldigvis er hele Suits sæson 5 på Netflix i Danmark lige nu, med samtlige 16 afsnit. Så der er da noget at kaste sig over, indtil næste sæson kommer.

Continue Reading

Nyheder

Kultserie får pludselig en femte sæson på Netflix

Udgivet for

den

Arrested Development sæson 5 på Netflix

Det er snart fire år siden kult-komedien Arrested Developments fjerde sæson fik premiere på Netflix.

Siden dengang har der verseret rygter om en film eller måske endda endnu en hel sæson om den dysfunktionelle Bluth-familie.

Og nu ser det ud til, at sæson fem af Arrested Development faktisk er tæt på at blive virkelighed. For alle de store skuespilnavne, der har været med i serien hidtil, har sagt ja til at deltage i en ny sæson.

-Jeg tror vi er meget tæt på endelig at lykkes med det. Alle skuespillerne er med på den, og de har sagt ja til vores kontrakttilbud. Det har været den sværeste del, siger seriens producer, Brian Grazer, til The Wrap.

Grazer sagde allerede i 2015, at der ville komme flere afsnit af serien, men siden da har der været stille om Arrested Development.

Men nu antyder Grazer, at nye afsnit kan komme snart. Men han siger ikke noget om hvorvidt de nye afsnit kommer på Netflix. Men da det var streaming-tjenesten, der reddede serien i 2013 og udgav den seneste sæson, virker det sandsynligt, at du kan se de nye afsnit på Netflix.

Continue Reading

Populært