Forbind med tvserie.dk
Domonic Cooper spilled hovedrollen i Preacher Domonic Cooper spilled hovedrollen i Preacher

Nyheder

Seriepremierer i maj: Det skal du se

Du får helt ny voldelig tegneserie-action med serien Preacher fra komikeren Seth Rogen, og så vender en meget rost Netflix-serie tilbage i maj

Udgivet for

den

April bød på sæsonpremiere på store serier som Game of Thrones, Silicon Valley og Daredevil. Men selvom titlerne ikke er helt stå store i maj, så er der stadig gode ting at se frem til på de danske streamingtjenester. Blandt andet en helt ny serie fra komikeren Seth Rogen.

Preacher

Seth Rogen og Evan Goldberg, som stod bag Superbad, This is The End, og masser af andre komedier, har kastet sig over tv. Det sker med serien Preacher, der er baseret på en DC Comics tegneserie.

Præsten Jesse Custer (spillet af Dominic Cooper) har overnaturlige evner og han har et ærinde med gud. Så sammen med en irsk vampyr og eks-kæresten Tulip rejser han ud for at finde vorherre, så han kan tale et alvorsord med ham.

Viaplay. Premiere den 23. maj

Chelsea Handler Talk Show

Komikeren Chelsea Handler lavede tidligere på året 4 dokumentarfilm sammen med Netflix og nu får hun et fast talkshow på streamingtjenesten. Det er meningen der skal komme nye afsnit hver onsdag, torsdag og fredag. Hvert afsnit varer 30 minutter.

Netflix. Premiere den 11. maj

Grace & Frankie, sæson 2

Komedie-dramaet om Grace og Frankie har de to legendariske skuespilleinder Lily Tomlin og Jane Fonda i hovedrollerne. Det alene bør næsten være grund nok til at kigge med. Deres verden bliver vendt på hovedet, da deres to mænd mænd erklærer, at de er forelskede i hinanden. Hvordan navigerer man lige den?

Netflix. Premiere 6. maj

Bloodline, sæson 2

Kyle Chandler er i spidsen for Bloodline, der vender tilbage med sæson 2 på Netflix i maj. Det er stadig familien Rayburn der er i centrum for Bloodline, hvor den ældste bror vender tilbage til familien til et jubilæum og truer med at afsløre fortidens hemmeligheder.

Se traileren til Bloodline sæson 2 her:

Netflix. Premiere 27. maj

House of Lies, sæson 5

Don Cheadle spiller virksomhedskonsulenten og super-bullshitteren Marty Kahn, der har tjek på karrieren og rod i familien. Han manipulerer, snyder og lyver hvor han kan, hvis det hjælper karrieren, og det gør hans team også. Kristen Bell (Veronica Mars) spiller den anden hovedrolle i serien, der også har Ben Schwartz (Parks and Recreation) på rollelisten.

Cmore Play. Premiere 4. maj

Peaky Blinders, sæson 3

Cillian Murphy er tilbage som lederen af den legendariske Peaky Blinders bande, der huserede i 1919 i den engelske by Birmingham. Kort efter første verdenskrig får banden mere og mere magt, ikke mindre på grund af deres farlige og ambitiøse leder.

Cmore Play. Premiere 16. maj

Gomorrah, sæson 2

Don Pietro Savastano er en af de mest respekterede og frygtede mafiabosser på Sicilien. Men det er ikke nemt at beholde magten, når både narkosmuglere, gangstere og politifolk er ude efter familien. Gomorrah er en italiensk serie, der er mere i familie med The Wire end The Sopranos.

HBO Nordic. Premiere 11. maj

Nyheder

Netflix laver Game of Thrones Samurai-kopi

Udgivet for

den

Age of Samurai kommer på Netflix

Jagten på arvtageren til Game of Thrones er gået ind. Og der er ingen garanti for, at det bliver HBO, der står bag den. I hvert fald vil Netflix give dem kamp til stregen med den nye serie Age of Samurai. Den udspiller i det feudale Japan, og bliver beskrevet som Game of Thrones, bare med samuraier.

Age of Samurai handler krig og konflikt mellem lokale kongedømmer og krigsherrer i Japan, der slås om magten. Men selvom det nok skal blive blodigt skal du ikke regne med drage-ild og white walkers. For Netflix laver serien sammen med det nordamerikanske muesum The Smithsonians tvkanal i Canada, så det er meningen serien skal være historisk korrekt.

Men lidt drager er der da med i Age of Samurai. For hovedrolle-figuren har tilnavnet ‘den én-øjede drage’, et navn han fik, efter han som ganske ung plukkede sit ene øje ud for at undgå en koppe-infektion. Som 17-årig bliver han leder for en samurai-klan og sætter et tydeligt aftryk på sin omverden. I virkeligheden hed dragen Date Masamune, og var en japansk folkehelt, der har inspireret masser af fortællinger og tv serier. ifølge deadline.com skulle hans samurai-hjelm endda inspireret Darth Vaders udseende i Star Wars.

Age of Samurai bliver optaget i Japan, Canada og USA, og rammer efter planen Netflix senere på året.

Continue Reading

Nyheder

Suits Sæson 5 på Netflix: Se den nu

Udgivet for

den

Mike og Harvey er tilbage og du kan se dem i Suits sæson 5 på Netflix nu!

I Suits har den garvede og succesfulde New York advokat Harvey Spector taget den unge, begavede Mike under sine vinger. Mike lader som om han er advokat med eksamen fra Harvard – og selvom det er ulovligt, så får han lov at kaste sig over de sager, der kommer forbi Harveys hjørnekontor.

Heldigvis har Mike andre værdifulde egenskaber, der gør at Harvey hjælper ham med at dække over hemmeligheden, og sammen prøver de at redde deres advokatfirma, og hjælpe dem der ikke kan hjælpe sig selv.

Suits sæson 5 på Netflix: Spoliere fra sæson fire!

Da vi forlader Suits ved udgangen af sæson 4, sker der store omvæltninger for vores helte: Suits sæson 5 på Netflix

Mike og Rachel får endelig taget det store spring og er nu officielt forlovede! Hvad skulle dog kunne gå galt? Rachels far er givetvis ikke helt vild med ideen på den lange bane, og hvad med Mikes hemmelighed?

Donna forlader Harvey og arbejder nu for Team Litt. Hun har jo gjort det for at hjælpe Harvey, men vel også lidt for at blive værdsat igen? Sæson fem skal nok svare på om Donna bliver hængende hos Louis. Han er da i hvert fald mere taknemmelig for hendes indsats, end Harvey har haft for vane at vise.

Jessica ser ud til at have forlist sit forhold til Malone i sæson 4 af Suits – men måske kan det reddes? Det kræver nok noget af det der ærlighed, som Jessica ikke er alt for meget at dele ud af i Suits sæson fem.

Suits sæson 5 på Netflix er ikke den sidste

Der er fem sæsoner af Suits på Netflix lige nu. Men den 7. sæson af serien er lige på trapperne i USA, hvor kanalen USA Network, producerer og viser serien.

De nye sæsoner af Suits lander typisk på Netflix et år efter de har været vist i USA.

USA Network har for vane, at bide Suits sæsonerne over i to: Første halvdel af sæsonen bliver vist hen over sommeren, og så bliver anden halvdel vist fra januar måned. Det vil sige, at den sjette sæson af Suits formodentlig lander på Netflix til foråret 2018 – cirka et år efter det sidste afsnit løb over skærmene i USA.

Heldigvis er hele Suits sæson 5 på Netflix i Danmark lige nu, med samtlige 16 afsnit. Så der er da noget at kaste sig over, indtil næste sæson kommer.

Continue Reading

Nyheder

Kultserie får pludselig en femte sæson på Netflix

Udgivet for

den

Arrested Development sæson 5 på Netflix

Det er snart fire år siden kult-komedien Arrested Developments fjerde sæson fik premiere på Netflix.

Siden dengang har der verseret rygter om en film eller måske endda endnu en hel sæson om den dysfunktionelle Bluth-familie.

Og nu ser det ud til, at sæson fem af Arrested Development faktisk er tæt på at blive virkelighed. For alle de store skuespilnavne, der har været med i serien hidtil, har sagt ja til at deltage i en ny sæson.

-Jeg tror vi er meget tæt på endelig at lykkes med det. Alle skuespillerne er med på den, og de har sagt ja til vores kontrakttilbud. Det har været den sværeste del, siger seriens producer, Brian Grazer, til The Wrap.

Grazer sagde allerede i 2015, at der ville komme flere afsnit af serien, men siden da har der været stille om Arrested Development.

Men nu antyder Grazer, at nye afsnit kan komme snart. Men han siger ikke noget om hvorvidt de nye afsnit kommer på Netflix. Men da det var streaming-tjenesten, der reddede serien i 2013 og udgav den seneste sæson, virker det sandsynligt, at du kan se de nye afsnit på Netflix.

Continue Reading

Populært