Skal Booth og Brennan flytte sammen i Bones sæson 7?

Der er store omvæltninger på vej i Bones sæson 7 – kan det virkelig passe, at der er ved at ske det mellem Booth og Brennan, som vi har ventet på i seks sæsoner?

Helt til det sidste var det usikkert om der ville blive en Bones sæson 7 – men på målstregen valgte tvkanalen FOX at forlænge serien, der ellers tabte mange seere sidste år. Og nu er der allerede nyt om hvad der skal ske i den nye sæson for at trække nye seere til!

Og her er det så, du skal passe på med at læse videre, hvis du ikke allerede har set sæson 6 af Bones færdig. Så er du advaret.

For den sjette sæson slutter med at Booth on Brennan endelig finder sammen – og ikke bare på den der ’det skete i en drøm’-måden som det tidligere er sket i serien. Og der er stærke antydninger af, at de også skal have et barn – nok mest fordi Emily Deschanel er blevet gravid og den graviditet skal skrives ind i serien, men alligevel.

Nu tyder rygterne tilmed på, at de to hovedpersoner i Bones, der bliver spillet af Emily Deschanel og David Boreanaz, også er flyttet sammen, når der er debut på Bones sæson 7 til september. I hvert fald kan E! Online berette fra en kilde tæt på serien, at ‘Brennan er så gravid når serien vender tilbage, at hun har svært ved at bevæge sig rundt i barnets fars køkken om morgenen’!

Det lugter altså lidt af, at Bones stjernerne er gået hele vejen i sæson 7, hvor de ikke bare har fundet sammen, de bor sammen og skal have et barn sammen. Det kan man da kalde at tage nogle skridt fremad, efter seks sæsoners dansen om den varme grød, mellem de to hovedpersoner.

Holdet bag serien har taget hul på optagelserne til Bones sæson 7, der også vil introducere en ny, farlig fjende som skal fanges.

5 kommentarer

Hej

Jeg missede afsnit 21+22 i sæson 6 (pga. ferie)
Jeg fandt så ud af i afsnit 23, at de to afsnit var rimelig vigtige, men men men…
Jeg kan simpelthen ikke finde de to afsnit med DANSKE undertekster nogen steder – ved du evt. hvor de kan ses henne med danske undertekster (gider ikke se dem med engelske undertekster eller ingen i det hele taget – det er simpelthen for besværligt, og så kan jeg heller ikke følge lige så meget med, som hvis det var med danske undertekster) ???

Mvh. Louise

Hej Louise
Jeg tror ikke du kan være så heldig at finde dem med DK tekster før DVD’en af sæson 6 kommer (det mener jeg først sker i begyndelsen af november) eller hvis du kan fange de rigtige afsnit på TV3. Det kan være svært lige at fange de to afsnit du gerne vil se, men på TV3 sender de to afsnit fra sæson 6 alle hverdage – et om formiddagen og et sidst på eftermiddagen – det kan være du kan være heldig der?

/Jeppe

Men hvornår sender tv3 den nye sæson – kan se de begynder i usa den 3.nov men der står intet på tv3s hjemmeside 🙁 🙁

de siger TIRSDAG d. 3. dec. men det kan ikke lade sig gøre…. det er nemlig en lørdag. tror jeg kontakter tv3 for at høre nærmere!!!

Der er lukket for kommentarer.