Terra Nova fortsætter måske på Netflix

I mandags droppede Fox den dyre Spielberg-serie Terra Nova, men serien har måske allerede fundet sit nye hjem. Netflix overvejer nemlig at holde liv i det forhistoriske drama.

I mandags sagde Fox definitivt nej tak til en sæson mere af af den Steven Spielberg-producerede dramaserie Terra Nova.

Men allerede nu kan seriens mange fans se lys i horisonten. I hvert fald skriver Deadline.com, at Netflix overvejer at overtage den dyrt producerede serie.

Terra Nova sæson 2 på Netflix?

Online streaming giganten Netflix har allerede nuppet en af Fox’s aflagte serier i form af den Emmy-vindende komedieserie Arrested Development, der efter syv års pause til næste år vender tilbage til skærmen.

I første omgang med en ny sæson, Arrested Development sæson 4, bestående af ti nye afsnit, og senere hen i form af en spillefilm.

Nu spekulerer amerikanske medier i, om den næste aflagte serie, der går fra Fox til Netflix er den stort anlagte og dyrt producerede Terra Nova, der angiveligt har et imponerende budget på 20 millioner kroner pr. afsnit.

Intet nyt om Terra Nova sæson 2 endnu

Endnu er der dog ikke indledt reelle forhandlinger, men de første møder om en eventuel Terra Nova sæson 2 vist på Netflix, har ifølge Deadline.com allerede fundet sted.

20th Century Fox var da også hurtige til at melde ud, at man efter Fox’s nej tak ville gå på jagt efter et andet netværk, der ville vise endnu en sæson af Terra Nova.

Terra Nova, der har Stephen Lang og Jason O’Mara i hovedrollerne, holdt fornuftige seertal igennem den første sæson og er allerede solgt til en række især europæiske lande, hvorfor 20th Century Fox, der producerer serien, formentlig vil gå langt for at holde liv i den.

Første sæson af Terra Nova var dyr

Der er brugt rigtig mange penge på at bygge de næste 300 forskellige set og kulisser op, så de ligner vores klode for 85 millioner år siden. Og så er det næppe heller helt billigt at præstere så flotte computere-genererede effekter, som Terra Nova trods alt gjorde i sin første og hidtil eneste sæson.

Så der skal med andre ord mange penge på bordet, før 20th Century Fox laver en hel sæson mere.

Men måske Arrested Development får følgeskab på turen fra Fox til Netflix. Der er i hvert fald håb endnu.

27 kommentarer

Jeg håber hel hjertet at sæson 2 af Terra Nova kommer, denne serie er unik og helt gennemtænkt, flot og rigtig spændene.

Det er den beste og fedeste serie jeg har set i mange år, den må forsætte selv om den er dyr at lave. Den er så noget som mange vil se mere til den er så flot lavet at man vil øske at selv komme til denne verden, væk fra denne verden som vi er i fær med at ødeligge ,bevar serien den sætter tankerne i gang .Så kan vi måske ser lidt sandhed i det ,jorden holder ikke til vores nuværende skader

Jeg håber virkelig også der kommer en sæson 2, er akkurat lige blevet færdig med sæson 1. Jeg må indrømme at jeg har glædet mig til at se samtlige afsnit.

Så håber virkelig der kommer en sæson 2 og det gør bestemt ikke noget Netflix tager over 😉

ja forfanden kom med en mere og mange flere jeg blev meget sur da jeg så at der ikke ville komme en sænon mere håber sku netflix køber den så der ville kommer en mere

Fed serie. Det kan kun gå for langsomt med at lave flere sæsoner…

Jeg synes bestemt at der skal laves en sæson 2, jeg har lige set hele sæson 1 på Netflix, og mener bestemt at det er en rigtig fed serie.
Det er en øjneåbnene film, som får en til at tænke på hvilken fremtid vi, sådan som vi fortsætter med naturen, kan skade miljøet og den planet vi lever på, og så viser den også hvilken indflydelse vi kan have på at skabe en ny start. Serien er både gribende, og spænende, bestemt værd at holde i live ^^

Kan kun gå for langsomt med sæson 2 3 4 osv . Fedeste serie set den 2 gange som klistret til skærmen

Der må bare komme en sæson 2- og så gerne flere.. Seriøst den eneste serie som har fangede mig så meget, allerede efter første afsnit var jeg fuldstændigt solgt- Den er genial, gennemtænk og mega flot lavede (burde den så ogse med et budget til 20 mil per. afsnit 🙂 ) ..

Men jeg er/bliver så ked hvis der ikke kommer mere af denne fantastiske serie, jeg krydser alt hvad der krydses kan for netflix redder denne fantastiske serie ..

Nu kan vi kun håbe på det bedste!!!

Tjek på nettet og man vil læse at Netflix kort efter opgav at fortsætte serien. den koster 4 mill$ pr afsnit og 20th kunne ikke finde fodfæste sammen med netflix. Netflix vælger at sates på andre nedlagte serier. Men derfor var Terra Nova et dejligt frisk pust I serie jungle, den fortjente I det mindset at slutte på en ordentlig made og ikke bare med uendelig mange trade flagrende I det fri. Hvad er BADlands ….. Og hvad gemmer der sig? Jeg tænker spansk gallion, en lille by, masser af guld og ældelstene som var med på skibet.

Nået nyt om sæson 2 kan snart ikke vente mere håber den kommer igang klart den fedeste serie . Håber for en sæson 2 3 4 5 osv.

Helt enig med Dannie W .. den serie er total godt lavet, jeg håber virkelig at Netflix overtager den , jeg kan heller ikke vente til sæson 2 – 3 – 4 m.m. kommer .. snart ik 😉

Helt klart den fedeste serie i mange mange år – håber at den forsætter i mange år!

Håber helt sikkert på en sæson mere, lang tid siden jeg har set en sådan god serie. Man kan jo ikke slippe den igen, ikke engang efter første afsnit!

Jeg synes helt klart at den fortjener endnu en sæson, om ikke flere. Fuldstændig unik, gennemtænkt og flot!

Vil være helt fantastisk med en sæson mere.. Kan man ikke reklamer med den på netflix som en skal ses serie.? Så vil flere måske opdage den, se den og faktisk finde ud af hvor mega fantastisk serien er og helt uden tvivl stemme ja for en sæson mere eller 7 :-p DEN ER JO SLET IKKE SLUT 🙁 Det jo en vil ha mer´ serie 🙂 Den er helt fantastisk.

Der skal helt klart komme en sæson 2 – jeg er helt vild med denne serie! Det er virkelig en fantastisk serie, og jeg vil blive skuffet, hvis der ikke kommer en sæson to.. Denne serie er for dejlig til ikke at byde seerne en ny sæson 🙂

Såååå spændende serie! Både min mand, jeg og vores store dreng har siddet klistret til fjernsynet når vi har set Terra Nova. Vi har set hele sæson 1 på netflix på nogle få dage fordi man bare ikke har kunne vente med at se næste afsnit. Så ville jeg lige prøve at se hvornår sæson 2 kom og kan så se at det ikke engang er sikkert :’0(
Syntes det er et godt forslag at reklamere lidt med den, for tror der er mange der ville se den. Jeg fik kun øje på den, fordi jeg drønede rundt på netflix. Har ikke hørt om den før. Men er jeg lige glad for at jeg snublede over den. SÅ BARE KOM MED SÆSON 2 :0)?og lidt mere

Jeg håber inderligt at der kommer en sæson mere af Terra Nova, syntes slutningen i sæson 1 trænger til en sæson mere..

Terra Nova er nok en af de fedeste serier jeg længe har set. Den er flot konstrueret og spændende hele vejen igennem. Havde aldrig hørt om den før, indtil min kæreste én dag fortalte, at han havde hørt, at serien var fed. Igang gik vi med at se den, men han faldt hurtigt fra, da han ikke kan lide denne type af genre. Jeg derimod elskede den! Håber der kommer flere sæsoner – og snart! Er helt bidt af den. Så det kan kun gå for langsomt 😉

Ja, helt sikkert. Jeg håber på at NETFLIX overtager.
Jeg venter med spænding. Den bedste serie indtil nu.

Omg den er bare alt for spænde, jeg håber at der vil være sæson 2 om ikke så længe 🙏🏽 vi kan ikke vente mere 🙏🏽

Ja håber virkelig der kommer en eller to sæsoner til, man kan da ikke slutte en sæson på den måde og så bare sige “nu kommer der ikke flere” Det er da irriterende og mega øv, så kom Netflix eller 20th century for lav nogen flere afsnit 😊

Har lige set Terra Nova. Håber at de vil lave en sæson mere, da det er mega træls at se en serie der ikke får en ordentlig slutning, som den serie fortjener. Den er vildt spændende, sød, masser af romantik mm. Så krydser fingre for en 2’er

jeg forstår ikke at fox gør det seriøst jeg så meget at netflix vil gøre noget ved det fordi det er den bedste serie eu

Der er lukket for kommentarer.