Forbind med tvserie.dk

Hollywood Hype

Ti ting du ikke vidste om Arrested Development

Både en ny sæson og en film om den dysfunktionelle Bluth familie er nu tæt på at blive virkelighed. Derfor har vi lavet en lille liste med ti ting, du ikke vidste om den Emmy-vindende serie, Arrested Development.

Udgivet for

den

I går kom det frem, at ikke nok med at vi får den længe ventede Arrested Development film, så får vi også en helt ny sæson med den forkvaklede Bluth familie.

I den anledning får du her ti ting, du garanteret ikke vidste om kultserien Arrested Development:

1: manuskriptet til pilotafsnittet blev i sin tid sendt ud til samtlige skuespillere sammen med et lille brev, hvori der stod, at der ikke ville blive produceret nogen fancy-smart trailer for serien – og at alle former for diva-opførsel overhovedet ikke ville blive tolereret!

2: David Cross måtte i den grad kæmpe for overskægget til sin karakter, Tobias Fünke, fordi Gail Berman, en af topcheferne hos Fox, havde en stående regel for mænd i komedieserier, der hed: ingen hatte, ingen overskæg og ingen alt for store t-shirts.

3: Det var oprindeligt ikke planen, at hverken David Cross’ eller Jeffrey Tambors karakterer (henholdsvis Tobias Fünke og George Bluth Sr.) skulle have været faste karakterer i Arrested Development. Det var kun fordi de to skuespillere gjorde det så fremragende i de første scene-tests, at manuskripterne blev ændret og karaktererne blev fast inventar.

Hele holdet bag Arrested Development samlet til weekendens The New Yorker Festival.

4: Karakteren Oscar Bluth (George Bluth Sr.’s identiske tvillingebror) kom til verden ved en tilfældighed, fordi Jeffrey Tambor en dag kom ind i forfatternes kontor iført en paryk. Næste dag var Oscar Bluth en del af Arrested Development.

5: Ifølge Will Arnett var den klart sjoveste skuespiller på serien Tony Hale (Buster Bluth), der i særklasse var den, der kunne få alle de andre til at bryde sammen af grin under optagelserne.

6: Alia Shawkat (Mae Fünke) delte sit første tv-kys med Michael Cera (George-Michael Bluth). ‘En oplevelse, der ændrede mig for livet’, fortalte hun med et grin til The New Yorker Festival i søndags.

7: Arrested Development blev rent faktisk pillet af programplanen meget tidligt i forløbet, før man fandt ud af, at rekordmange amerikanere optog programmet og først så det senere, hvilket ifølge Jason Bateman (Michael Bluth) gav rigtig god mening i forhold til seriens format og udtryk.

8: Bluth familien var oprindeligt tænkt som værende medlemmer af en slags religiøs sekt, men det blev ifølge seriens skaber Mitch Hurwitz senere ændret mere og mere i retning af, at de var jøder.

9: Samme Mitch Hurwitz var i begyndelsen modstander af at caste Jason Bateman til rollen som Michael Bluth, fordi Bateman allerede havde optrådt i en lang række komedieserie på tv. Efter et par auditions var Hurwitz dog alligevel overbevist om, at Bateman var den helt rette til rollen som det måske eneste bare marginalt fornuftige medlem af Bluth familien.

10: De falske teasere for det næste afsnit, der blev til den faste afslutning på alle episoder af Arrested Development, begyndte ifølge Mitch Hurwitz kun fordi, de ville gøre alt for at pilot-afsnittet skulle blive konverteret til en hel sæson. “Vi ville gøre alt for at skabe den der ‘du bliver simpelthen nødt til at se mere i næste uge-‘følelse hos publikum,” siger Mitch Hurwitz ifølge The New Yorker.

Kilde og foto: (c) The New Yorker

Hollywood Hype

Charlize Theron vil have en rolle i Game Of Thrones

Filmstjernen er besat af Game Of Thrones og er interesseret i at få en rolle i den stort anlagte HBO serie

Udgivet for

den

Det er ikke fordi Charlize Theron går og mangler arbejde. Lige nu er hun aktuel i 2 store Hollywood film, blandt andet Alien-forløberen Prometheus.

Alligevel ville Oscarvinderen gerne finde noget tid i kalenderen hvis tilbuddet lød på en rolle i fantasterien Game Of Thrones, som hun er helt pjattet med.

– Jeg ser en del ting som folk måske ikke lige regner med, men lige nu er jeg fuldstændig vild med Game Of Thrones fortæller Charlize Theron til collier.com.

Theron er blevet hooked på Game Of Thrones efter hun fik sin søn Jackson, så nu foregår alle amme-sessioner til seriens blodige slåskampe.

– Min mor spurgte mig om jeg nu også synes det var helt i orden at fodre min søn midt i en sværd-kamp? Jeg sagde bare ja ja, mor det er fint! Så jeg er ret besat af den serie lige nu, fortæller Theron, som også meget gerne vil have en rolle i serien.

– Det er jeg totalt klar til, lyder det fra den blonde superstjerne.

Continue Reading

Hollywood Hype

NCIS sæson 9: er der en agent-romance i vente?

NCIS sæson 9 byder på et gensyn med agent Abigail Borin, spillet af Diane Neal. I et interview fortæller hun, at Borin og Gibbs måske finder sammen i den nye sæson.

Udgivet for

den

Diane Neal, der i de to seneste sæsoner af NCIS har haft gæsteroller som agent Abigail Borin, vender til efteråret tilbage i NCIS sæson 9.

Det fortæller hun i et interview med Tvguide.com.

Hvorvidt agent Borin, som i de foregående to sæsoner, kun skal være med i et enkelt afsnit, eller om hun denne gang bliver et længerevarende bekendtskab, er der indtil videre ingen forlydender om.

Tidligere på året røbede producerne bag serien, at agent Gibbs i den kommende sæson af NCIS muligvis får en kærligheds-affære. Men hvem den er med, er endnu uvist.

I interviewet bliver Diane Neal direkte spurgt, om hun kunne forestille sig, at agent Gibbs (Mark Harmon) og hendes rolle, agent Borin, finder sammen. Lidt kryptisk får hun svaret, at det formentlig ikke helt kan udelukkes.

– Jeg må indrømme, at det faktisk kunne være lidt sjovt. Akavet, men sjovt. Men det er lidt svært med det, for når de så endelig finder sammen, så er den spænding ligesom lidt ødelagt, siger Diane Neal til tvguide.com

Med sit røde hår er agent Borin også et oplagt offer for Gibbs, der jo som bekendt har en svaghed for temperamentsfulde, rødhårede kvinder. Om det sker, må vente med at få svar på.

NCIS sæson 9 får amerikansk premiere den 20. september.

Continue Reading

Hollywood Hype

Charlie Harper dør på tragisk vis!

Chuck Lorre vil sikre sig, at Charlie Sheen aldrig kan komme tilbage til Two and A Half Men – Sheens karakter skal simpelthen slås ihjel!

Udgivet for

den

Når hitserien Two and A Half Men til september vender tilbage med den nye sæson, får det første afsnit en lidt tragisk start.

Her vil Alan og Jake nemlig erfare, at Charlie er død!

Ifølge gossip-sitet TMZ har Chuck Lorre nemlig tænkt sig at sørge effektivt for, at Charlie Sheen aldrig får mulighed for at vende tilbage til serien – han vil simpelthen tage livet af karakteren Charlie Harper.

TMZ skriver blandt andet, at et af de tænkelige scenarier er, at man ser en bil køre ud over en klippe, hvorefter Alan og Jake får beskeden om, at Charlie er død på tragisk vis. Man arbejder fortsat med at finde den helt rigtige vinkel og måde at få Sheen skrevet ud af serien på, og da optagelserne først starter den 5. august, er der endnu masser af tid til spekulation.

Netop ‘bil ud over klippe’ scenariet er dog ret tænkeligt, da Chuck Lorre – ovenpå hele det farceagtige forløb – dermed kan sende en lille ekstra hilsen til Sheen, da dette faktisk er sket for hele to af Sheens biler.

Som bekendt er det Ashton Kutcher, der bliver seriens nye stjerne.  Men han overtager altså ikke direkte Charlie Sheens rolle, hvilket også ville være ganske mærkeligt. Der spekuleres også allerede i, hvilken rolle Kutcher får i serien, og ikke mindst i hvordan han bliver skrevet ind. Et af forslagene går på, at Kutcher vil købe Charlies hus efter det tragiske dødsfald og derved bliver introduceret for resterne af familien.

Uanset så bliver det en væsentligt anderledes serie at følge i næste sæson, og det bliver spændende at se, om den med det nye udseende kan holde de flotte seertal, de første sæsoner fik.

Den nye sæson får amerikansk CBS-premiere til september. Selv om der endnu er længe til og selv om Chuck Lorre er kendt for at ændre i manuskripterne helt frem til selve optagelserne, så er der altså meget der tyder på, at den nye sæson starter med en begravelse.

Continue Reading

Populært